ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Xιλιάδες Ισπανοί σε μαζικό μάθημα γιόγκα αφιερωμένο στις κακοποιημένες γυναίκες

Xιλιάδες Ισπανοί σε μαζικό μάθημα γιόγκα αφιερωμένο στις κακοποιημένες γυναίκες Facebook Twitter
2

Ο δήμος της Μαδρίτης είχε δώσει άδεια προκείμενου η κεντρική πλατεία της πόλης να γεμίσει χιλιάδες μικρά στρώματα και να μεταμορφωθεί σε σκηνικό για ένα μαζικό μάθημα yoga.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καυτό ήλιο, περίπου 3000 Ισπανοί κυρίως γυναίκες συμμετείχαν στην διοργάνωση που είχε συμβολικό χαρακτήρα και ήθελε μέσω της yoga να μεταφέρει ένα μήνυμα υποστήριξης για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας.

Το μάθημα κράτησε περίπου μια ώρα και η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ειδική χορογραφία αφιερωμένη στις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης με τους διοργανωτές να αναφέρουν πως έτσι ήθελαν να δείξουν στα θύματα τη συμπαράστασή τους.

Η εκστρατεία αυτή ξεκίνησε από το Υπουργείο Υγείας, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ισότητας με σκοπό οι κακοποιημένες γυναίκες να αναφέρουν την κατάστασή τους και να  χρησιμοποιήσουν την δωρεάν τηλεφωνική βοήθειας που θέλει να σπάσει τη σιωπή που καλύπτει τον κύκλο βίας.

Xιλιάδες Ισπανοί σε μαζικό μάθημα γιόγκα αφιερωμένο στις κακοποιημένες γυναίκες Facebook Twitter
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Καλα νταξει, οτι να ναι.Γιογκα και κοινωνικος ακτιβισμος.Εγω εχτες εκανα ενα ντουζακι με χλιαρο νερο, αφιερωμενο στην μικρασιατικη καταστροφη. Σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα στην μνημη των ινδιανων της νοτιας αμερικης, που ξεκληριστηκαν απο τους ισπανους κονκισταδορες.Παμε γερα.