ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2016 | 20:35

Είμαι..

Τέρμα περίεργος! Όταν κατεβάζω μια ταινία την βλέπω ξανά και ξανά για κάνα μήνα, και κατά τη διάρκεια της ταινίας σηκώνομαι κάθε 10 λεπτά επειδή είμαι Υπερκινητικός, βάζω τέρμα τη μουσική σπίτι όταν είμαι μόνος. Όταν πηγαίνω για πποδήλατο είμαι μΕ τα ακουστικά στα αυτιά και νομίζω ότι παίζω σε βίντεο κλιπ! Όσο κάνω ποδήλατο το παίζω Θορ και προσπαθώ να πετάξω με το mjolnir στο χέρι. Ώσπου τελικά φτάσω στο καθιερωμένο παρκάκι για να διαβάζω φιλοσοφικά δοκίμια πάνω στο κλαδί ενός πεφκου! Οπότε νυχτώσει γυρνάω με μια δόση κλαψομουνικης μελαγχολίας πάντα! Είμαι χαμένος στα παλιά και περιμενω Πως και πώς να σηκωθώ να φύγω από την ριμαδα την πόλη μου! Κρυφά διαβάζω βιβλία κβαντομηχανικής αλλά δε καταλαβαίνω το Χριστό μου αλλά συνεχίζω να το κάνω! Και τα απογεύματα κάθε μέρα πηγαίνω στο ποτάμι με το σκύλο μου και καθόμαστε πάντα ένα μισάωρο και κυνηγάμε τις πάπιες...Είμαι ο......και προσπαθώ να τη παλέψω! Λιφοπαρεα σ αγαπώ είστε όλοι γεμάτοι, ΥΓ κάθε πρωί διαβάζω λιφο και νιώθω καλύτερα!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
τα βασικα ειναι 2 ..πρωτον οτι αυτοπροσδιοριζεται ως περιεργος ειναι εξαιρετικο !!Οτι οταν κανει ποδηλατο φανταζεται οτι παιζει σε video clip και εγω το κανω..Ταυτιση p..Γενικα μπραβο σου!!
Αυτό με τις ταινίες το κάνω και εγώ! Μετά μπαίνω στο imdb και διαβάζω τα facts της ταινίας και μετά σε φόρουμ για να διαβάσω την εξήγηση που δίνει κάθε θεατής.Σου προτείνω επίσης ένα καινούριο τελετουργικό: γράψε "reddit glitches in the matrix" (μεγάλη αρρώστια)