John Carney: Η Keira Knightley είναι ένα απλό Supermodel, όχι ηθοποιός

John Carney: Η Keira Knightley είναι ένα απλό Supermodel, όχι ηθοποιός Facebook Twitter
8

Ένα «απλό σουπερμόντελ» και όχι ηθοποιό αποκάλεσε την Keira Knightley ο ιρλανδός σκηνοθέτης John Carney, που σκηνοθέτησε στην ταινία Begin Again, την προτεινόμενη δύο φορές για Όσκαρ ηθοποιό.

Ο Carney δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος από την συνεργασία μαζί της και συμπλήρωσε ότι δεν θέλει να την «ρίξει στα σκουπίδια», για να το κάνει πάντως στη συνέχεια: 

 «Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός σε ταινίες, αυτό απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο ειλικρίνειας και  αυτο-ανάλυσης, που δεν νομίζω ότι το έχει ακόμη και σίγουρα δεν νομίζω ότι ήταν έτοιμη για εκείνη την ταινία» είπε.

Της καταλόγισε επίσης ότι κρύβεται πίσω από την εικόνα της και δεν δίνει έμφαση στην υποκριτική και πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι μισώ το Χόλιγουντ αλλά μου αρέσει να δουλεύω με γεμάτους περιέργεια, σωστούς ηθοποιούς ταινιών και όχι με αστέρες του κινηματογράφου».

Ερωτηθείς εάν είχε μάθει τίποτα από την εμπειρία με τη Knightley, είπε: «Έμαθα ότι ποτέ δεν θα ξανακάνω ταινία με supermodels."

Tα σχόλια του Carney του, έγιναν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα The Independent .

Η ταινία πάντως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, αφού κόστισε περίπου 8.000.000 δολάρια και απέφερε συνολικά  63 εκατομμύρια στο box office, ενώ πήρε και θετικές κριτικές.

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
είναι ολίγον τι ψυχρή και άχαρη,αλλά υπάρχουν και τέτοιοι ρόλοι στο σινεμά,δεν υπάρχουν; ας παίζει εκεί!είναι η μοναδική παραφωνία στη γλυκή και ζεστή ατμόσφαιρα των πειρατών της καραιβικής,η πενέλοπε κρουθ είναι πιο ταιριαστή.
Θυμάμαι το πώς κατέστρεψε με την ερμηνεία της το "A Dangerous Method" (για τον Φρόιντ και τον Γιουνγκ), που κατά τα άλλα θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα ταινία. Όποιος την έχει δει, ίσως καταλαβαίνει...
Πω πω πες τα, απο το στομα μου το πηρες.Κλασικη περιπτωση υποχρεωτικης καταποσης προκατασκευασμενου ειδωλου. Σαν σιροπι ιπακεκουανας ενα πραγμα: πιες το, σου κανει καλο!! (Ναι αλλα με τι αποτελεσμα δεν μας λενε)
Δεν ήταν τρόπος αυτός να μιλήσει για την κοπέλα, αλλά συμφωνώ μαζί του. Πολύ όμορφη, αλλά σαν ηθοποιό τη βρίσκω απαράδεκτη και πολύ νευριάζω που τη θεωρούν και ταλέντο.