ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2013 | 14:58

Δεν υπάρχει πραγματική φιλία! #TRUE STORY

Και λυπάμαι που το παραδέχομαι, τελικά, γιατί εγώ πάντα πάλευα να αποδείξω το αντίθετο και να διαψεύσω όσους μου έλεγαν πως πραγματική φιλία δεν υπάρχει! Ωστόσο όντας παθούσα για μια ακόμα φορά, πλέον τάσσομαι με αυτή τη μερίδα των ανθρώπων και δύσκολα θα λοξοδρομήσω πια.. Και αναφέρομαι στην άνευ όρων φιλία, την αληθινή πέρα για πέρα, την χωρίς ανταλλάγματα , στο δέσιμο που θα σε κρατάει εκεί για πάντα και θα σε κάνει να θές το καλύτερο για τον άλλον, την ανιδιοτελή αγάπη που πίστευες πως μπορείς να βρείς στο πρόσωπο ενός ανθρώπου.. Αντί γι αυτά, συνειδητοποιώ και διαπιστώνω πως πραγματική φιλία δεν υπάρχει, υπάρχει συμφεροντολογική και υπό όρους.. Υπάρχει ζήλια και φθόνος για τη χαρά του άλλου , που ο ανθρώπινος εγωισμός δε μπορεί να προσπελάσει και να αποδεχθεί, γι αυτό και εμφανίζεται με προσωπείο του καλύτερου φίλου.. Πολύ απογοητευτικό όλο αυτό, ειδικά όταν επενδύεις σε ανθρώπους και καταστάσεις.. Εγώ το έκανα, και δυστυχώς βγήκα χαμένη και τις δυο φορές..Γι αυτό πλέον,πιστεύω πως, ναι, σε αυτή τη ζωή μπορεί να περιτριγυριζόμαστε απο πολλούς ανθρώπους, αλλά στην ουσία πορευόμαστε μόνοι μας!Ps. Τυχεροί όσοι έχουν δίπλα τους φίλους αληθινούς, γιατί υπάρχουν, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, όμως είναι σπάνιοι.. φροντίστε λοιπόν να τους κρατήσετε κοντά σας, για πάντα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εχω βαρεθει στη ζωη μου τις γενικοτητες τυπου "δεν υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων", "δεν υπαρχει φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα", "οι γυναικες ειναι πορνες κι οι αντρες γουρουνια"... ημαρτον δλδ. αν δε ματωσεις δε ζεις. αν δεν αγαπησεις, δεν ερωτευτεις, δεν ονειρευτεις, δε σπασεις τα μουτρα σου και δε ξανασηκωθεις.. τοτε τι θα την κανεις τη ζωη..?Ναι υπαρχουν ανθρωποι που μας πληγωνουν και μπορει να ειναι φιλοι, συντροφοι, εραστες, ακομα και γονεις!That's life, my friends!Εχω απογοητευτει οικτρα απο φιλες γυναικες αλλα κ απο φιλους αντρες και απο συγγενεις κι απο φιλους-εραστες. Αυτο σημαινει οτι δε θα ξανακανω φιλες-φιλους-εραστες..?Εχω ομως κι ανεκτιμητες φιλιες απο ανθρωπους που με στηριξαν κ ειναι παντα εκει για μενα, ανθρωπους που δε το περιμενα. Κι ειναι ο ενας αντρας κι οι αλλες 2 γυναικες. Δεν υπαρχουν κανονες στις ανθρωπινες σχεσεις γτ ολοι ειμαστε μοναδικοι.Το μονο που μπορει να κανει κανεις ειναι να δινει την αληθεια του κι οποιος το εκτιμα να τον κραταμε στη ζωη μας.
Η φιλία όπως την περίμενες όντως δεν υπάρχει. Ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα δικά του συμφέροντα και τη δική του οπτική γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα. Βάλε όρια και μη βάζεις τον πήχη τόσο ψηλά. Γενικά μην περιμένεις πολλά πράγματα από τους ανθρώπους, κανείς δε σε αγαπάει πιο πολύ από εσένα.
μετα απο αρκετες ασπονδες φιλες εχω καταλληξει πως η μοναδικη φιλεναδα που παιρνει αλλα δινει κιολας ειναι η αδερφη μου... εχω φιλες αλλα δεν εχω κολλητες... στεναχωριομουν αλλα πλεον ευχαριστω το θεο/συμπαν οπως το λεει ο καθενας που απομακρυνε απο τη ζωη μου ατομα που δεν ειχαν κατι να δωσουν!
Βέβαια λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι αυτό που θέλεις να "πάρεις" σε κάθε φάση της ζωής σου είναι διαφορετικό, με αυτήν την τακτική είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις σόλο μπάνκο..Handle with care!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ