Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράφει την Κατριβάνου, αλλά της δείχνει με τρόπο την πόρτα της εξόδου

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράφει την Κατριβάνου, αλλά της δείχνει με τρόπο την πόρτα της εξόδου Facebook Twitter
2

Αν και βγήκε εκτός κυβερνητικής γραμμής δεν θα διαγραφεί τελικά η Κατριβάνου η οποία απόψε προκάλεσε θύελλα στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ διαρρέουν πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής της Βασιλικής Κατριβάνου, ωστόσο σημείωναν , η ίδια  θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παραίτησή της θα είναι η ενδεδειγμένη κίνηση. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό, ίσως άμεσα.


Η κ. Κατριβάνου, που εκλέγεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών ψήφισε ναι επί της αρχής απόψε στη βουλή το πολυνομοσχέδιο, αλλά καταψήφισε το λεγόμενο υπέρ-ταμείο και τον «κόφτη», προκαλώντας δυσφορία και στην κυβέρνηση και στο κόμμα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ EMAIL ΑΠΟΔΗΜΟΙ

Πολιτική / Διαρροή email αποδήμων: Φυλάκιση έως 20 μήνες στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στους συγκατηγορούμενούς της

Το δικαστήριο που αναγνώρισε και στους τέσσερις κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, έδωσε τριετή αναστολή στην έκτιση των ποινών
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Είναι όντως μεγάλο πρόβλημα να αρνησαι τη βαρύτητα. Γιατί εκείνη θα βρίσκεται πάντα εκεί, εσύ θα πρέπει να αλλάξεις. Και τώρα που οι περισσότεροι σύντροφοι το πήραν αποφαση-εστω και δραματικά αργά για τη χωρα- ότι ο γάιδαρος Δεν πετάει γιατί δε γίνεται, εσύ δεν ξέρεις που να πας.Δε σε λυπάμαι όμως συντρόφισσα. Και ξέρεις γιατί? Γιατί αυτή τη στιγμή λυπάμαι τον εαυτό μου έτσι που με καταντησατε, εσύ και οι υπόλοιποι Συριζαβκαι ΑνΕλ με την ιδεοληψία σας!