Οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι νέοι άνδρες που στερούνται προσόντων - γερμανική υπηρεσία μετανάστευσης

Οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι νέοι άνδρες που στερούνται προσόντων - γερμανική υπηρεσία μετανάστευσης Facebook Twitter
3

Τα τρία τέταρτα των προσφύγων που εισήλθαν στη Γερμανία το 2015 είναι άνδρες, τα δύο τρίτα ηλικίας κάτω των 33 ετών, με χαμηλή εργασιακή εμπειρία, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από τη γερμανική εθνική υπηρεσία μετανάστευσης.

Στη μελέτη γίνεται λόγος για σχεδόν 1,1 εκατ. πρόσφυγες και αναφέρεται ότι οι περισσότεροι προέρχονται από το Πακιστάν και ακολουθούν οι Αφγανοί, οι Σύροι, οι πρόσφυγες από την Ερυθραία και οι Ιρακινοί. Οι περισσότεροι από όσους είναι κάτω των 22 ετών είναι από την Ερυθραία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Όπως αναφέρει το rt.com, συνολικά, σχεδόν τα δύο τρίτα όλων των προσφύγων είναι κάτω των 33 ετών, και μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι άνω των 52, σύμφωνα με τη μελέτη.

Η μελέτη κάλυψε επίσης την παιδεία και την εκπαίδευση των μεταναστών. Σύμφωνα με την έρευνα, το 18 τοις εκατό των αιτούντων άσυλο κατέχουν πανεπιστημιακό πτυχίο, το 20 τοις εκατό έχουν παρακολουθήσει το γυμνάσιο, το ένα τρίτο περίπου ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και το 22 τοις εκατό δημοτικό σχολείο. Επτά τοις εκατό των μεταναστών δεν έχουν καμία επίσημη εκπαίδευση.

Την καλύτερη εκπαίδευση μεταξύ των αιτούντων άσυλο έχουν οι Σύροι και οι Αφγανοί. Το 27% και το 35% αντίστοιχα έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι επενδυτές οι άνθρωποι!Γιατί κάνετε ρατσιστικούς συνειρμούς πως επειδή κάποιος δεν εχει μόρφωση ή κατάρτιση αυτομάτως δεν εχει λεφτά να επενδύσει και επιχειρηματικο δαιμόνιο?Την ταινία "τα τούβλα" με τους αμόρφωτους εκατομμυριούχους Βουτσά και Μουστάκα δεν την έχετε δει?Βγαλμένη μεσα απο τη ζωη...
Με λίγα λόγια οι περισσότεροι πρόσφυγες απλώς δεν ήταν πρόσφυγες. Και μόνο η αναλογία αντρών προς γυναικόπαιδα αρκεί να το καταλάβουμε. Εν τω μεταξύ φάγανε θέσεις από πραγματικούς πρόσφυγες.