HΠΑ: Γυναίκα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες με ένα μικρό καρχαρία "καρφωμένο" στο χέρι της

HΠΑ: Γυναίκα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες με ένα μικρό καρχαρία "καρφωμένο" στο χέρι της Facebook Twitter
4

Μια 23χρονη γυναίκα στη Φλόριντα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη θάλασσα, όπου έκανε μπάνιο με ένα μικρό καρχαρία να είναι «καρφωμένος» στο χέρι της.

Σύμφωνα με την Chicago Tribune, εκπρόσωπος  του Boca Raton Ocean Rescue δήλωσε στην εφημερίδα ότι η γυναίκα παρέμενε ήρεμη ενώ από το χέρι της έτρεχε λίγο αίμα.

Ένας νάρθηκας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να στηριχθεί το χέρι της 23χρονης με τον καρχαρία πάνω του ενώ εκείνη μεταφερόταν στο κέντρο διάσωσης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπευθύνου στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε  το απόγευμα. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚΟΤ ΜΠΕΣΕΝΤ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΗΓΕΤΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διεθνή / Σκοτ Μπέσεντ: Το νέο σχέδιο κυρώσεων για την «απομόνωση» του Ιράν - Ποιους στοχεύουν

Ο Μπέσεντ δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επικοινωνεί τηλεφωνικά με ηγέτες χωρών σε όλο τον κόσμο, διατυπώνοντας «συγκεκριμένα αιτήματα» για τον τερματισμό των εμπορικών συναλλαγών με το Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια