Πρόστιμο σε όσους εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους

Πρόστιμο σε όσους εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους Facebook Twitter
3

Πρόστιμα σε όσους εγκαταλείπουν τα κατοικία τους ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει η δημοτική αρχή Λάρισας. Σύμφωνα με το onlarissa,  o αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Μπατζηλιώτης, προειδοποίησε τους δημότες για την επιβολή προστίμου ύψους 300 ευρώ για κάθε ζώο που είχε «υιοθετήσει» κάποιος, εγκαταλείποντας το στη συνέχεια.
 
«Οι κάτοχοι των ζώων συντροφιάς πρέπει προσπαθήσουν εάν όχι να εξαλείψουν την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή των ζώων, να την περιορίσουν. Όταν ο ιδιοκτήτης ενός ζώου δεν επιθυμεί τη συντροφιά του, οφείλει σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία να φροντίζει για την υιοθεσία του και όχι να το εγκαταλείπει εντείνοντας το πρόβλημα των αδέσποτων» εξήγησε ο αντιδήμαρχος.

Το πρόστιμο που θα επιβάλει ο Δήμος Λάρισας, δεν είναι βάσει κάποιας νέας νομολογίας, αλλά ένας από τους πολλούς «κοιμισμένους» νόμους του κράτους, που αποφάσισε κάποιος να ενεργοποιήσει.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
και πως θα ξέρουν ποιος εγκατέλειψε το ζώο ? ή σε περίπτωση που κάποιος μαζέψει ένα αδέσποτο για να το περιποιηθεί και συνέχεια το αφήσει ελεύθερο τι γίνεται ? ... μπουρδίες