Καβγάς Κωνσταντοπούλου με παρουσιαστή του ΣΚΑΙ - Εκνευρισμός από τα πλάνα με τη δραχμή

Καβγάς Κωνσταντοπούλου με παρουσιαστή του ΣΚΑΙ - Εκνευρισμός από τα πλάνα με τη δραχμή Facebook Twitter
21

Με εκνευρισμό και ένταση ζωντανά στον αέρα ξεκίνησε σήμερα το πρωί η εκπομπή "Ακραίως του ΣΚΑΙ στην οποία καλεσμένη ήταν η πρόεδρος του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας", Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην αρχή της συζήτησης εμφανίστηκαν πλάνα τα οποία είχαν συνδυάσει το λογότυπο της Πλεύσης Ελευθερίας με την εικόνα της δραχμής, κάτι που η κα Κωνσταντοπούλου εντόπισε αμέσως και διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για προβοκάτσια του καναλιού και τελικά για αρκετά λεπτά επικράτησε εκνευρισμός για το ποιος ήταν ο υπαίτιος. Ο παρουσιαστής αρχικά της είπε πως βλέπει φαντάσματα και μετά επέρριψε τι ευθύνες στον αρχισυντάκτη.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Δε λέει να μάθει με τίποτα. Ενώ ο κόσμος, το σύστημα, όλοι την ξέβρασαν, την ξέρασαν, την έβαλαν εκεί που ανήκει, δηλαδή στο περιθώριο, αυτή εκεί. Συνεχίζει να έχει την ίδια άθλια έπαρση, τον ίδιο δήθεν καταγγελτικό λόγο, την ίδια αμετροέπεια. Θα έπρεπε να λέει και ευχαριστώ που την καλούν τα κανάλια. Το κόμμα της δεν είναι τίποτα περισσότερο από ότι είναι το κόμμα του Παπανικόλα, των οικολόγων, το κόμμα των κυνηγών , το κόμμα των υποστηρικτών του Καποδίστρια (ή κάπως έτσι). Αν και αυτά τα κόμματα είναι πιο σοβαρά γιατί είναι συνεπή. Κανονικά θα έπρεπε να περιμένει το 10λεπτο των κομμάτων πριν τις εκλογές. Μέχρι εκεί. Πρέπει να καταλάβει και ή ίδια ότι είναι περιθώριο και όχι απλά περιθώριο, αλλά και αστείο περιθώριο! Αρκετά ανέχτηκε ο κόσμος τις μωροφιλοδοξίες της!
σωστά, άλλωστε η Κωνσταντοπούλου το είχε δηλώσει και από μόνη της "εμένα η Χρυσή Αυγή μού φέρεται με το σεις και με το σάς". Και τον Ρουπακιά μαζί τον μαχαιρώσανε, μην κοιτάς που την γλύτωσε ο μπαμπάς της ο μεγαλοδικηγόρος. Καλό σανό, αδερφέ...
Πάντως παραδόξως είναι ίσως η πρώτη φορά που μιλάει ήρεμα η Κωνσταντοπούλου!!!Της το ψυθίρισαν και άλλαξε... "πλεύση;" Της έβαλαν λίγη βαλεριάνα, λίγη πασιφλόρα στο γάλα της;Ηρέμησε το κορίτσι... τελικά μήπως είναι η εξουσία που τη χαλάει; Να τη βάλουμε να εκδράμμει στον Κιθαιρώνα να είναι πάντα έτσι;
Ιδεολογική σημαία της Κωνσταντοπούλου είναι το αντιμνημόνιο, όχι η δραχμή ή το ευρώ. Άσχετα αν όλοι κάνουμε λογικές συνδέσεις ιδεολογιών (αντιμνημόνιο-δραχμή), δεν μπορούμε να της αλλάζουμε αυτά που λέει και πάνω στα οποία θα κριθεί.Ξέροντας πως η δραχμή δημιουργεί αρνητική εικόνα στην πλειοψηφία των τηλεθεατών, η «ροή» της εκμπομπής την έβαλε δίπλα στο σήμα το κόμματος, με προφανή σκοπο τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.Είναι αλλο θέμα αν πίσω από το αντιμνημόνιο της Κωνσταντοπούλου κρύβεται η δραχμή και άλλο θέμα η στάση των υπευθύνων της εκπομπής, οι οποίοι χρησιμοποίησαν προπαγανδιστική μέθοδο για να κάνουν μια σύνδεση που, επίσημα τουλάχιστον, δεν υπάρχει.Τέλος, μόνο ως αστείο μπορεί να ακουστεί ότι ο Χατζής κάνει προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα. Άρα, έχει φάουλ και η Κωνσταντοπούλου με την υπερβολική αντίδρασή της για «κυβερνητικές προβοκάτσιες».
Όπως (ξανά) απέδειξε η εμπειρία συριζανέλ, ευρώ και δημοκρατία δεν πάνε εύκολα μαζί, ούτε είναι ευρωπαϊστής αυτόματα όποιος είναι υπέρ του ευρώ.Άσχετα από αυτό στο οποίο προφανώς διαφωνούμε, μπορείς να παραδεχτείς ακόμα και συ, πως ενώ η επίσημη τοποθέτηση της για το νόμισμα δεν είναι κατηγορηματικά και πάση θυσία "εκτός ευρώ", το να παίζει δραχμή από κάτω την ώρα που απαντάει "τι είναι η Πλεύση Ελευθερίας", είναι ελαφρώς φάουλ.Είναι σα να λέμε πως θα αποφασίζει ο ΣΚΑΙ (η ροή, lol) τι είναι η Πλεύση Ελευθερίας, έχοντας κιόλας ως μοναδικό κριτήριο το νόμισμα.Είναι σα να φώναζε ο ΣΚΑΙ τον Κούλη να τον ρωτήσει πρώτη ερώτηση "γιατί να εμπιστευθούν εσάς αντί του Αλέξη" και να παίζει από κάτω λεζάντα της siemens δίπλα απ' το σήμα του κόμματος.Με την διαφορά βέβαια πως και κατηγορηματικά εκτός ευρώ να έλεγε η Ζ.Κ., δεν θα ήταν αδίκημα, απλώς μια άποψη με την οποία διαφωνείς.
Θα σου απαντούσα αν κατόρθωνες να πεις αυτό που θες χωρίς λογικά σφάλματα. Τέλος πάντων, η χώρα καταστρέφεται από τους αγράμματους και γελοίους αριστερούς που είναι στη εξουσία, δεν θα σωθεί από θεότρελα φασισταριά, όπως πιστεύεις.
Δηλαδή όσο πιο ευρωλάγνος είσαι τόσο πιο δημοκράτης κατά το ιδεοληπτικό σκεπτικό σου .Αν αντιτίθεσαι όπως εκατομμύρια άλλοι ευρωπαίοι πολίτες στο χρηματοπιστωτικό καρτέλ και τα lobby των πολυεθνικών http://www.theguardian.com/world/gallery/2015/mar/18/blockupy-anti-ecb-protest-in-frankfurt-in-pictures http://www.thepressproject.gr/article/94193/Mazikes-diadiloseis-sto-kentro-tis-Romis-kata-tis-TTIP που υπαγορεύουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τη νομοθεσία στο Ευρωκοινοβούλιο(σε ποσοστό που αγγίζει το 75%) http://www.theguardian.com/world/2014/may/08/lobbyists-european-parliament-brussels-corporate,αν διεκδικείς περισσότερη ενημέρωση και δημοκρατικο έλεγχο επι της υπερεθνικής οικονομικής ελιτ που καθορίζει το μέλλον μιας ολόκληρης ηπείρου πίσω απο κλειστές πόρτες με την ετοιμαζόμενη TTIPhttp://www.thepressproject.gr/article/93978/Agapiti-Sesilia είσαι αντιδημοκράτης δηλαδή.Πρέπει να ταυτίζεσαι με τις δηλώσεις Γ.Στουρνάρα σαν ευαγγέλιο θρησκόληπτου μερκαντιλιστή ¨Δεν παιζουμε με το ευρώ.Δεν παίζουμε με το νόμισμα ,τα ιερά και τα όσια¨για να είσαι δημοκράτης!Δεν πρέπει να αποκαλύπτεις όπως καποιοι Γερμανοί Οικονομολογοι που πήγαν τα χρήματα των δανειακών συμβάσεων( This paper provides a descriptive analysis of where the Greek bailout money went since 2010 and finds that, contrary to widely held beliefs, less than €10 billion or a fraction of less than 5% of the overall programme went to the Greek fiscal budget. In contrast, the vast majority of the money went to existing creditors in the form of debt repayments and interest payments. https://www.esmt.org/where-did-greek-bailout-money-go.)Το να στηλιτεύεις την ανυπαρξία ανεξάρτητου ,κυρίαρχου δημοσιονομικά και πολιτικά κράτους(βλέπε προτεκτοράτο υπο έλεγχο τοποτηρητών -EU enforcer Maarten Verwey http://www.theguardian.com/world/2015/sep/18/eurozone-greek-prime-minister-maarten-verway-greece-bailout),να πιστεύεις οτι το κυρίαρχο κράτος έχει καθήκον να προστατεύει το δημοσιο συμφέρον και τους πολίτες του εις βάρος των πιστωτών βάσει του Διεθνούς Δικαίου και του ΟΗΕ http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/11/anadiar8rwsh-xreous_n_8120420.html ενώ οι μαριονέτες που υποδύονται τους κυβερνώντες ΑΠΕΧΟΥΝ απο την επιτροπή .Τελικά χίλιες φορές προτιμώ να παρακολουθώ ουσιαστικές αντιπαραθέσεις ειξιδικευμένων Οικονομολόγων http://www.analyst.gr/2016/05/04/antapantisi-sta-erotimatika-tis-draxmis/ απο να τρώω αμάσητη την προπαγάνδα δαιμονοποίησης της συζήτησης για Εθνικό Νόμισμα με τις τρομολαγνικές υστερίες για υποτίμηση και ελλείψεις σε τροφιμα,φάρμακα ,καύσιμα όταν ήδη έχουμε ισοσκελισμένο ισοζύγιο τρεχουσων συναλλαγων λόγω της τεράστιας εσωτερικής υποτίμησης http://www.capital.gr/story/3105277 και διατροφική επάρκεια 94% http://www.paseges.gr/resource-api/paseges/contentObject/932449fd-48e6-4562-9150-558e7057a64f/attachedFiles%5B83c60e2e-da3d-4a74-9224-da24c7dd9f27%5D όταν η Ισλανδία που προχώρησε σε στάση πληρωμών είχε 7% http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_13.html.
Από τις ελάχιστες φορές που δεν σε καταλαβαίνω Δον, και που έχει δίκιο η Κωνσταντοπούλου. Μεγάλο λάθος της εκπομπής. Ας την άφηναν τουλάχιστον να εκφράσει την άποψη της (ή του κόμματος της) για το νόμισμα και μετά ας έβαζαν σχετικό υπότιτλο.
Μα έχω την εντύπωση ότι το κόμμα της πρεσβεύει την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, οπότε προς τι η φασαρία; Υπάρχει περίπτωση με τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς να υποστηρίξει την παραμονή στο ευρώ;
Είναι Δον, πως να στο πω για να το καταλάβεις, σαν να έχουν συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και δίπλα στο σήμα του Ποταμιού να έχει το σήμα της "ΑΚΤΩΡ". Τώρα, καλύτερα;
Πρώτα απ΄όλα βρε Δον έτσι όπως μπήκε το σήμα από κάτω, φάνηκε σα να είναι το σήμα του κομματος της. Από κει και πέρα αν ξέρεις ποιες είναι οι απόψεις κάποιου, και θέλεις να τον εκθέσεις στο κοινό που σας παρακολουθεί, απλά καν' του τις κατάλληλες ερωτήσεις.
Πολύ απλά η κα Κωνσταντοπούλου είναι πολιτικός.Στην πολιτική δεν κρίνεται από το "είναι", αλλά το "φαίνεσθαι". Η ροή του ΣΚΑΙ κακώς, έδειξε το "είναι" της εν λόγο κυρίας. Ένα άλλο παράδειγμα είναι πως ενώ έχουμε κομμουνιστές βουλευτές, νεοναζί βουλευτές κλπ δεν αναφερόμαστε σε αυτούς ως φασίστες. Γιατί αυτό είναι το "είναι" και εμάς μας ενδιαφέρει το "φαίνεσθαι".
ένα άλλο παράδειγμα είναι πως ενώ έχουμε κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους που δεν έχουν τελειώσει ούτε γυμνάσιο, δεν αναφερόμαστε σε αυτούς ως διαπλεκόμενους. Γιατί αυτό είναι το "είναι" κι εμάς μας ενδιαφέρει το "φαίνεσθαι". Ιδού και το σχετικό λινκ https://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BA-%CE%B2%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E