Γενικό μπλακ άουτ στην Αθήνα - Αποφασίστηκε απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό

Γενικό μπλακ άουτ στην Αθήνα - Αποφασίστηκε απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό Facebook Twitter
2

Παραλύουν όλες οι συγκοινωνίες στην Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων που προκήρυξαν τα σωματεία των εργαζομένων σε μέσα μαζικής μεταφοράς εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για ασφαλιστικό και φορολογικό.

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, θα μείνει η πρωτεύουσα την Παρασκευή και το Σάββατο με τους εργαζόμενους να προχωρούν σε 48ωρη απεργία, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου.


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από την Παρασκευή έως και την Κυριακή λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην τριήμερη απεργία της ΓΣΕΕ.

Την ίδια ώρα σε 48ωρη απεργία προχωρά και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο ενώ οι εργαζόμενοι έχουν επίσης αποφασίσει στάσεις εργασίας την Κυριακή από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα / Έτσι θα γίνει η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Θεσσαλονίκης

Η LiFO παρουσιάζει τη μελέτη και τις απεικονίσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου «Apostolopoulos Tasoulis» που απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό για την «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Θεσσαλονίκης»
THE LIFO TEAM
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΛΑΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Πάνω από τα κέρδη σας δεν υπολογίζετε ανθρώπινες ζωές» - Η κατάθεση της μητέρας της Κλαούντια Λάτα

Η Άλμα Λάτα έκανε λόγο για «έγκλημα με δύο σκέλη», αναφερόμενη τόσο στις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών όσο και σε όσα ακολούθησαν, με τις παρεμβάσεις στον χώρο του δυστυχήματος
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του υπνοθεραπευτή - «Σταματήστε να με διασύρετε»

Ο Νάσος Κομιανός βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και τη σχέση του τραγουδιστή με τους δύο κατηγορούμενους γιατρούς
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Συγνώμη Μετρό και Ηλεκτρικός δεν είχαν κάνει απεργία τη Κυριακή του Πάσχα για το ασφαλιστικό. Τώρα για πιο λόγο ξανακάνουν. Μερικοί πονηροί θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι απεργούν για να κάθονται και όχι να αγωνίζονται για τα δίκαια(;) αιτήματα τους.
Μαλλον δεν εχετε απεργησει ποτε... οι εργαζομενοι (ολοι.... οχι μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι, αλλα και οι ιδιωτικοι) εχουν καθε νομιμο δικαιωμα να απεργουν για τα δικαιωματα τους οταν αυτα απειλουνται. Και καθε μερα απεργιας εχουν κρατησεις απο τον μισθο τους πολυ μεγαλυτερες αναλογικα απο το "ημερομισθιο" τους...Αρα, ο συλλογισμος "απεργω για να κοιμηθω" δεν εχει καμια λογικη βαση.