Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει συμφωνία

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει συμφωνία Facebook Twitter
2

Για λύσεις όπως οι εκλογές και το δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

«Η αξιολόγηση δεν κλείνει επειδή υπάρχει ένα ορισμένο σύστημα απαιτήσεων. Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές λύσεις. Αυτές οι λύσεις, οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές, μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά», τόνισε ο βουλευτής.

Υποστήριξε επίσης ότι  «η συμφωνία σήμερα παραβιάζεται από τους ίδιους τους θεσμούς». Δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι. Η σημερινή στάση των θεσμών δεν είναι πλέον μόνο τιμωρητική αλλά έχει ως στόχο την πλήρη αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος. Είμαι απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση. Μία οικονομία η οποία έχει ανάγκη διαρκούς χρηματοδότησης είναι μία άρρωστη οικονομία χωρίς μέλλον» τόνισε .

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια