Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση: Δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση: Δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Νέα επίθεση εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα όσα γίνονται στον χώρο της Υγείας αλλά και την κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει τα αποθεματικά των ταμείων των νοσοκομείων προκειμένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες.

Το ΠΑΣΟΚ αναφερόμενο στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Μεταξά, και σχολιάζει το γεγονός πως ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες και πως οι ελλείψεις σε φάρμακα, υλικά και προσωπικό είναι πολύ μεγάλες. "Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση", σχολιάζεται στην ανακοίνωση.

"Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες.Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική" αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Και καταλήγει: "Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρισκόταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρίσκονταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

«Με τη σημερινή θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών», εκτιμούν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ