ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δήμαρχος ξεσπά στη θέα άδειου θεάτρου: Νταούλι, γουρνοπούλα και είμαστε μια χαρά

Δήμαρχος ξεσπά στη θέα άδειου θεάτρου: Νταούλι, γουρνοπούλα και είμαστε μια χαρά Facebook Twitter
3

Ξέσπασε ο δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής για τις άδειες θέσεις σε εκδήλωση του δήμου στο Μαλλιαροπούλειο με την Ορχήστρα Κανών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του, αργότερα ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, «νταούλι, γουρνοπούλα και είμαστε μια χαρά…αυτό είναι το επίπεδο μας».

«Που ήταν οι Χορωδίες, που ήταν ο Φιλοτεχνικός, που ήταν το ΚΑΠΗ που ήταν η περίφημη Εκκλησία, που ήταν όλοι αυτοί;», αναρωτήθηκε ο κ. Παυλής για να καταλήξει στη συνέχεια:

 «Είχε δίκιο ο Σαββάκης που έλεγε.. Ρε, νταούλι, γουρνοπούλα και είμαστε μια χαρά, σε αυτή την πατρίδα. Αυτό είναι το επίπεδο μας".

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Επιτέλους! Επιτέλους κάποιος βγαίνει και λέει δημόσια μια αλήθεια που αν τύχει και την αναφέρεις σε κουβέντα με κόσμο που καλώς ή κακώς δεν έχει τα ίδια ενδιαφέροντα/προσλαμβάνουσες με σένα, το πιο πιθανό είναι να σε πούνε ψώνιο, ελιτιστή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το πόσο θέλει ο καθένας να ανοίξει τους ορίζοντες του για τον εαυτό του, αλλά και για τα παιδιά του αν είναι γονιός,σε όλα τα επίπεδα είναι δικό του θέμα παρόλο που προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο να μην ψάχνεται γενικότερα κανείς στην εποχή που ζούμε. Αλλά το μόνο που δεν μπορεί να σταθεί πλέον σαν δικαιολογία εν έτει 2016 είναι το "δεν ήξερα" όταν μπορείς υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται internet όπου μπορείς να έχεις πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία από τέχνες και μαγειρική μέχρι αθλητισμό και ιστορία
Προσπαθω να θυμηθω πότε εχω ακουσει ξανα πολιτικο/αιρετο αρχοντα να λεει τετοια πραγματα και δεν μπορω.Δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε εχω την παραμικρη σχεση με την Τριπολη.Ομως εκανε κατι αξιοπροσεκτο,οσο και ακρως επαινετο.Ειπε αληθειες.Και μαλιστα αδιαφορωντας για τις-προφανως αρνητικες για τον ιδιο-επιπτωσεις που θα εχουν οσα ειπε μεταξυ των εκλογεων του.Αφου,στην ουσια,τους απεκαλεσε "βαρβαρους".Δεν ξερω αν το εκανε λογω γνησιας αγανακτησης η για καποιον αλλο λογο.Οπως κι αν εχει ομως,μπραβο του.Ο τοπος μας,και καθε τοπος,θα ειχε πολλα να κερδισει αν αυτοι που λενε στον "λαο"την αληθεια ,πρωτιστως για τον ιδιο,δεν ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου, οπως ειναι εδω και παρα πολλα χρονια.
Πες τα καλέ μου άνθρωπε !(σε όποιον δημιουργεί εντύπωση η "γουρνοπούλα", να πούμε ότι σε αυτά τα μέρη θα το δεις γραμμένο έτσι -πινακίδες κλπ-.... όχι "γουρουνοπούλα", αλλά "γουρνοπούλα" !)