Αντιεξουσιαστές "σημάδεψαν" τα σπίτια ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ

Αντιεξουσιαστές "σημάδεψαν" τα σπίτια ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ Facebook Twitter
13

Αντιεξουσιαστές σημάδεψαν με σπρέι τα σπίτια ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ, τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα που δημοσιοποιήθηκε από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπου, τα περιστατικά προκάλεσαν, τον τρόμο στις τάξεις των ελεγκτών που ζητούν από την αστυνομία να τους προστατεύσει, ανησυχώντας για σοβαρότερες επιθέσεις σε βάρος τους.

Οι άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στον τοίχο σπιτιού γυναίκας το όνομά της και αμέσως μετά «ρουφιάνα ελεγκτής μένει εδώ. Έξω από τη γειτονιά».

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Απριλίου και ήταν η τρίτη περίπτωση ανάλογης επίθεσης με στόχο υπαλλήλους της ΣΤΑΣΥ. Οι προηγούμενες δύο είχαν καταγραφείς στις 11 και 13 Απριλίου στα σπίτια δύο ακόμη γυναικών υπαλλήλων.

Τα ονόματα και των τριών συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα με τα στοιχεία 119 ελεγκτών που είχαν δημοσιοποιηθεί σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑ...ΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ;ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΤΕΛ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΕΙΑΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΗΛ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΖΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ;ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΟΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ
Παιδαριώδη τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται οι ελεγκτές ως "ο εχθρός". Και έχοντας στο μυαλό κάποια περιστατικά τραμπουκισμών απο άρρενες ελεγκτές κι όχι γυναίκες, θα ήθελα κι εγώ να σημειώσω οτι το χαφιεδιλίκι στους τοίχους των εν λόγω γυναικών κρίνεται να έχει μισογυνιστικές αιτίες, εκτός κι αν τα "τολμηρά" αυτά παιδιά θεωρούσαν ότι δυνητικά θα μπορούσαν να εισπράξουν ένα καλό μπερτάκι ξύλο, αν εγραφαν σε τοίχο ανδρός ελεγκτού κι αυτός αντιλαμβανόταν ...Που και πάλι μισογυνιστικό ειναι.
Δεν λέει αυτό προφανώς. Όταν όμως βλέπεις να υπάρχει ένα pattern μέσα από μια συμπεριφορά δε μπορείς παρά να το στηλιτεύσεις και πολύ περισσότερο αν είναι σεξιστικό και είσαι γυναίκα. Η ανάδειξη αυτής της πτυχής ξεμπροστιάζει ακόμα περισσότερο την εν λόγω συμπεριφορά που προσπαθεί να ενδυθεί το μανδύα των αγνών προθέσεων και της προστασίας των αδυνάτων.
Τελικά στο Ελλαδιστάν το να κάνεις σωστά την δουλειά σου και να μην διαπλέκεσαι είναι ποινικό αδίκημα για κάποιους (βλέπε Ρουβίκωνα) που είναι στο απυρόβλητο από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και αν κατά λάθος μπλέξουν με την δικαιοσύνη, δεν έχουν παρά να ζητήσουν την συνδρομή του συντρόφου Λάμπρου.
Κλείστε το μετρό και μοιράστε γαιδουράκια. Και οι ...αφοδεύσεις.. από τα συμπαθή τετράποδα ας αποδοθεί ως επαναστατική χορηγία έξω από τα σπίτια των τζαμπατζήδων.
55 χρόνια μετά και εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε για το ποιός κυβερνάει αυτό τον τόπο.... Οι παρακρατικοί ήταν πάντα εδώ....ποτέ δεν έφυγαν. Αλλάζουν απλώς στρατόπεδο, όπως τους βολεύει, για να εξασφαλίζουν την ιδεολογία τους.... Κρίμα.