ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2016 | 17:20

Γυμναστήριο

Σήμερα στο γυμναστήριο ήταν μια κοπέλα που ήταν για γέλια. Είχε βαφτεί και από τον ιδρώτα έλιωσε το make up της και φαινόταν λες και είχε αλεύρι στα μούτρα της. Ηθικό δίδαγμα: Το γυμναστήριο κοπελιές είναι για να γυμνάζεσαι όχι για να κάνεις πασαρέλα
8
 
 
 
 
σχόλια
Κι έτσι να είναι ανώνυμη,δεν μας αφορά.Τι είμαστε εμείς οι δάσκαλοι?Κι εσύ μπορεί να βγείς απο το σπίτι και κάποιος να σε σχολιάσει και να σε θεωρεί κακοντυμένη.Αν εσένα σου αρέσει το ντύσιμό σου,τι νόημα έχει η γνώμη του κάθε άσχετου?Απλώς πρέπει να κατανοήσουμε ότι η αποψάρα μας δεν είναι τόσο σημαντική όσο νομίζουμε.Ασε που μου φαίνεται γελοίο να μπαίνεις εδώ μέσα για να.κράξεις έναν άγνωστο άνθρωπο που δεν σε ενοχλεί και σε τίποτα.Δηλαδή για γνωστούς ή φίλους που μπορεί και να κάνουν και κάτι που όντως να σε ενοχλήσει,τι θα κάνεις,θα γράψεις βιβλίο.Φτάνει πιά γυναίκες να κράζουν άλλες γυναίκες,πολύ φτηνό.
Μετάφραση: είναι μια στο γυμναστήριο που είναι κουκλάρα και μου σπάει τα νεύρα οπότε μπήκα στον κόπο να γράψω αυτή την μαλακία για μία άγνωστη για να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι καλύτερη απο αυτήν.Κόμπλεξ,κόμπλεξ και πάλι κόμπλεξ.Λές και σε αφορά.Δεν με πείθεις.Ενημερωτικά,πολλές κοπέλες πάνε γυμναστήριο κατευθείαν απο την δουλειά ή απο καφέ οπότε μάντεψε...ναι θα τις δείς βαμμένες...εσένα τι σε κόφτει ακριβώς?Σε εμποδίζουν με κάποιον τρόπο στην καθημερινότητά σου?
Σε ποιό σημείο δεν κατάλαβες σε αυτό που έγραψα ,οτι δεν είναι υποχρεωμένες να κουβαλάνε ντεμακιγιάζ μήπως και τις κακοχαρακτηρίσει η κάθε κατίνα?