ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Aιχμές από το ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία ΜΑΤ και Χρυσαυγιτών στα χθεσινά επεισόδια στον Πειραιά

Aιχμές από το ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία ΜΑΤ και Χρυσαυγιτών στα χθεσινά επεισόδια στον Πειραιά Facebook Twitter
7

"Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακρυά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα", τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του Σύριζα.

«Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακρυά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα. Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων αποκαλύπτουν, για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης. Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται.

Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα».

Tα βίντεο που προκαλούν τα ερωτηματικά για όλα όσα έγιναν χθες στον Πειραιά:

7

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και την αστυνομία θα καθαρίσει από τα σταγονίδια αλλά και τους Χρυσαυγίτες θα βάλει στη φυλακή, που η τωρινή μνημονιακή κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε για να ελευθερώσει.
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και την αστυνομία θα καθαρίσει από τα σταγονίδια αλλά και τους Χρυσαυγίτες θα βάλει στη φυλακή, που η τωρινή μνημονιακή κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε για να ελευθερώσει.
Δυστυχως συνεχιζεται η ανοχη της αστυνομιας απεναντι στους χρυσαυγιτες . Η ισονομια ειναι απαραιτητη για μια κοινωνια .Τον σεβασμο οπως ολοι ετσι και οι θεσμοι τον κερδιζουν με την σταση τους ..Η Αστυνομια ειναι υπερανω κυβερνησεων οπως φαινεται στην Ελλαδα ..