Βραβείο για τον 22χρονο στρατιώτη που σε έξοδό του βρήκε ένα πορτοφόλι με 1500 ευρώ και το παρέδωσε

Βραβείο για τον 22χρονο στρατιώτη που σε έξοδό του βρήκε ένα πορτοφόλι με 1500 ευρώ και το παρέδωσε Facebook Twitter
3


Ένας 22χρονος στρατιώτης του Πυροβολικού βρήκε σε έξοδο του ένα πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό και χωρίς δεύτερες σκέψεις το παρέδωσε στην αστυνομία.

Πρόκειται για το Σπύρο Μπάρδη από την Αθήνα, ο οποίος στις 17 Φεβρουαρίου σε έξοδο του από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, βρήκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο το πορτοφόλι με τα 1.500 ευρώ. Άμεσα το παρέδωσε στην αστυνομία και με τη σειρά της στον ιδιοκτήτη του.

Ο 22χρονος τιμήθηκε με εύφημο μνεία από το ΓΕΣ και σήμερα βρέθηκε στο Επιτελείο όπου τον υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

Ο αρχηγός ΓΕΣ συνεχάρη τον 22χρονο για την τιμιότητα, το ήθος και την ανιδιοτέλεια του, αρχές ανεκτίμητης αξίας και φυσικά υπεράνω χρημάτων.

Για την ιστορία, το πορτοφόλι ανήκε σε ιατρό της πόλης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

PISA ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ελλάδα / PISA 2025: Κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ η Ελλάδα σε Μαθηματικά, Ανάγνωση και Φυσικές Επιστήμες

Σχεδόν ένας στους δύο 15χρονους δεν φτάνει το βασικό επίπεδο στα Μαθηματικά, ενώ η Ελλάδα παραμένει κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ και καταγράφει έντονες ανισότητες, προβλήματα πειθαρχίας και ελλείψεις προσωπικού στα σχολεία
THE LIFO TEAM
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Σε δίκη 4 αστυνομικοί για κακούργημα

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών καλούνται να λογοδοτήσουν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια και ο φρουρός στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς και ο τηλεφωνητής στο κέντρο της Άμεσης Δράσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Φυσικά μπράβο στο παιδί, αλλά όταν διαβάζω για 1500 ευρώ σε πορτοφόλι γιατρού σκέφτομαι και την πιθανότητα τα λεφτά να ήταν από φακελλάκι. Μακάρι να μην παίζει κάτι τέτοιο.