H Xρυσή Αυγή ετοιμάζει απόψε στον Πειραιά συγκέντρωση κατά των προσφύγων

H Xρυσή Αυγή ετοιμάζει απόψε στον Πειραιά συγκέντρωση κατά των προσφύγων Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
6

Στις 6 το απόγευμα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι από το δημοτικό θέατρο. Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για «σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος», ενώ αναφέρει ότι «το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την Αφρική και την Ασία».


Συγκέντρωση στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματίσει στην πλατεία Κοραή και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ΚΕΕΡΦΑ.


«Έξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τον Πειραιά και τις γειτονιές του Παύλου Φύσσα. Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες και τους αλληλέγγυους στο λιμάνι του Πειραιά» αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΕΜΟΙ

Ελλάδα / Απαγορευτικό απόπλου: Πότε εξασθενούν οι θυελλώδεις άνεμοι - «Δύσκολες ημέρες η σημερινή και η αυριανή»

Κόκκινος συναγερμός για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς - Αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας «έως και 8 βαθμούς», σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου
THE LIFO TEAM
MARFIN 46ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Ελλάδα / Υπόθεση Marfin: Προσφυγή κατά της προφυλάκισής της κατέθεσε η 46χρονη - «Ψευδής είδηση διαμόρφωσε κλίμα»

«Ελπίζω αποκλειστικό κριτήριο να είναι τα -ανύπαρκτα για την εντολέα μου- στοιχεία της δικογραφίας και όχι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα», αναφέρει ο συνήγορός της - Ολόκληρη η δήλωσή του
THE LIFO TEAM
ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ

Ελλάδα / «Είπα είναι κρίμα να πεθάνω στα 25» - Η περιγραφή μοτοσικλετιστή που γλίτωσε από μετωπική με βυτιοφόρο

Ο 25χρονος κατέγραψε με κάμερα που είχε στο κράνος του τη στιγμή κατά την οποία βυτιοφόρο βρέθηκε ξαφνικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του, έπειτα από επικίνδυνη προσπέραση σε στροφή
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
«το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την Αφρική και την Ασία». Μην παραπονιέστε και οι μαχαιροβγάλτες της χρυσής αυγής από τον φορολογούμενο σιτίζονται στον κορυδαλλό. Α ξέχασα είχαμε αποφυλάκιση του δολοφόνου. Όταν ξαναμπεί λοιπόν απ τον φορολογούμενο θα σιτίζεται.
Προς Χρυσαυγιτες...Αποκαλειτε προσφυγες "μαχαιροβγαλτες"...Με τι στοιχεια? Τι αποδειξεις? Κοιταξτε τα μουτρα σας πρωτα, αθλιοι, πριν πειτε καποιον αλλο μαχαιροβγαλτη, γιατι εσεις πρωτοι σε αυτο...