Νετανιάχου: Εμείς είμαστε η μεγαλύτερη γραμμή άμυνας για την Ευρώπη

Νετανιάχου: Εμείς είμαστε η μεγαλύτερη γραμμή άμυνας για την Ευρώπη Facebook Twitter
5

Ως τη μεγαλύτερη γραμμή άμυνας της Ευρώπης απέναντι στον ισλαμισμό περιέγραψε τη χώρα του ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική εφημερίδα Die Welt. «Το  Ισραήλ είναι ένα νησί της ειρήνης, της προόδου και της δημοκρατίας σε μια θάλασσα αυταρχικών καθεστώτων που εξαπλώνονται επικίνδυνα λόγω του ριζοσπαστικού Ισλάμ», τόνισε ο Νετανιάχου, σημειώνοντας ότι το Ισραήλ είναι  «η μόνη δύναμη στη Μέση Ανατολή, που τους αντιμετωπίζει, ακριβώς επειδή το θεμέλιο της κοινωνίας μας είναι η ειρήνη και τα θεμελιώδη δικαιώματα».

Σημείωσε επίσης ότι ο εβραϊκός λαός δυσφημίζεται και σήμερα  με τους ίδιους θρύλους που εφευρέθηκαν κατά το παρελθόν εναντίον των Εβραίων: είμαστε δολοφόνοι των παιδιών και προβοκάτορες που προκαλούμε κρίσεις. Συχνά εκείνοι που τα διαδίδουν αυτά είναι μια χούφτα ισλαμιστών και αριστερών υποστηρικτών της αναρχίας που δεν υψώνουν τη φωνή τους κατά του Ιράν όταν κρεμάει ομοφυλόφιλους. Αλλά το Ισραήλ, η μόνη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, δέχεται τις συκοφαντίες. Είναι λάθος και ανόητο, γιατί το Ισραήλ είναι η σημαντικότερη άμυνα της Ευρώπης σε αυτή την κρίσιμη περιοχή», τόνισε ο ισραηλινός Πρωθυπουργός.

Όπως υποστήριξε, «χωρίς το Ισραήλ, η δυτική περιοχή της Μέσης Ανατολής θα κατέρρεε, και άλλα 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν προστεθεί σε εκείνους  που έχουν ήδη παρασυρθεί από τη ισλαμιστική δίνη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από αυτούς θα έφευγαν  προς την Ευρώπη. Ως εκ τούτου, υπερασπιζόμενο τον εαυτό του, το Ισραήλ υπερασπίζεται και την Ευρώπη».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα ή καλυτερα το οτι αποτελουν οντως γραμμη αμυνας της ευρωπης δεν αλλαζει το γεγονος οτι φερονται στον παλαιστινιακό λαο οπως φερθηκαν οι ναζι στους εβραιους. Με λιγα λογια , αν τους συγχαρουμε για τον ρολο τους στο θεμα isis δικαιωνουμε την καταπιεση και την εξαθλιωση ενος ολοκληρου λαου, οποτε no thank you.
Ο τρόπος που μιλάς TheCringy δικαιώνει αυτό ακριβώς που λέει ο αξιότιμος Πρωθυπουργός του Ισραήλ. Είσαι είτε αριστερός είτε φιλοϊσλαμιστής, που δεν έχει κάνει τον κόπο να ακούσει ή να καταλάβει από ισραηλινή πλευρά τι γίνεται πραγματικά σήμερα στο Ισραήλ. Έχεις καταπιεί όπως τόσοι άλλοι αμάσητη την αραβομουσουλμανική προπαγάνδα με το δόλωμα, το αγκύστρι και την πετονιά μαζί. Άνοιξε λίγο τα μάτια σου και πάψε να ακούς μόνο την μία πλευρά. Άκουσε και την άλλη.
Το συνεχιζόμενο παλαιστινιακό ψέμα. Η απάτη των μουσουλμάνων. Έτσι γίνονται τα βίντεο που δείχνουν πόσο "αδικημένοι" και πόσο υφίστανται τη "βία των Ισραηλινών" οι Παλαιστίνιοι. Αύριο ένα ακόμη στημένο βιντεάκι θα γίνει παγκόσμια γνωστό και θα χτυπάνε κόκκινο παγκόσμια οι διαμαρτυρίες από την απάτη της αραβομουσουλμανικής προπαγάνδας. Και οι ανόητοι αντισημίτες αριστεροί στην Ευρώπη, την Αμερική και σε όλο τον κόσμο θα μιλούν πάλι για το πόσο "καημένοι" και "φουκαράδες" είναι οι φτωχοί Παλαιστίνιοι που τόσο πολύ υποφέρουν από τους αιμοβόρους και απάνθρωπους Ισραηλινούς. Απολαύστε τη νέα παραγωγή του Πάλιγουντ. (Συναίρεση μεταξύ Παλαιστίνιοι και Χόλυγουντ.https://www.facebook.com/379392212103048/videos/1085731434802452/?pnref=story
Έστω και αργά, ας βγάλουμε την τσίμπλα ακό το μάτι και την τσίχλα από τον εγκέφαλο.. Γιά θυμηθείτε τι μάς έλεγαν ότι γίνεται στη Γάζα; Εκεί που οι ειρηνιστές Παλαιστίνιοι έβαζαν ασπίδες τα παιδάκια όπως καλή ώρα χτές στο λιμάνι ο "απελπισμένος πρόσφυγας";