ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2016 | 23:45

Iωαννα...

Παλι σημερα σκεφτομουν να σου ξαναστειλω για να μιλησουμε...ή καλυτερα να βρεθουμε...απο κοντα...να σε βλεπω και να με βλεπεις...να το τελειωσουμε αφου δεν θελεις να σε ενοχλω,οπως ήταν η τελευταια λεξη που πηρα απο εσενα....Λες και ημουν κανενας stalker !!! Ξερεις, μπορεις και καλα κανεις και εχεις παραπονα απο εμενα...Ξερεις, εχω και εγω απο εσενα...Αλλα οπως σου ειπα προτιμω να το τελειωσουμε οπως μας αρμοζει...Τον εγωισμο μου τον εριξα και θα τον ξαναριξω αν χρειαστει...Γιατι αυτο το λιγο που ειχαμε, εγω θεωρω οτι αξιζει καλυτερο τελος απο αυτο που εδωσες εσυ...Το πιο ευκολο μου ειναι να σου ξαναστειλω...Αλλα ξερω οτι παλι απαντηση δεν θα παρω...Ή μηπως πηρα ??? Μην σε ενοχλησω ξανα !!!Αρα μαλλον αυτο που ειχαμε δεν ηταν τιποτα για εσενα...Αρα εγω παλευω για ενα φαντασμα,,,Οπως θελεις...Δεν μπορω να πολεμαω για κατι το οποιο δεν υπηρξε ποτε...Ειδικα τωρα !!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σα να διαισθάνομαι έτσι όπως πάει η ροή του κειμένου ότι η τελευταία πρόταση αναιρεί αυτό που λες παραπάνω και είναι δείγμα εγωισμού.Αν αυτό ισχύει, δεν πιστεύω ότι είναι ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης.Θες να πέσεις στα τάρταρα, θες να χιλιοπαρακαλέσεις, θες να τις αφιερώσεις Κιάμο "γύρνα πίσω θα πεθάνω, έχω αρχίσει και τα χάνω", καν'το, μην αυτολογοκρίνεσαι.Πιθανότατα δεν θα δώσει σημασία, αλλά γιατί να σε σταματήσεις;Περνώντας ο καιρός ναι μεν συνηθίζουμε κάποια πράγματα και δεν μας πειράζουν πλέον αλλά σχεδόν πάντα ο καιρός που χρειάζεται γι' αυτό είναι περισσότερος από αυτόν που περνάει όταν τα αντιμετωπίζουμε κατάμουτρα.Άρα όσα περισσότερα "σταμάτα να μου στέλνεις βρε αδερφάκι μου" φας, τόσο σιγά σιγά θα αρχίσεις να σέβεσαι το ότι δεν θέλει να την ενοχλείς και στη συνέχεια δεν θα θέλεις και εσύ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ