ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2016 | 11:06

Εξομολογούμαι

Ένας από τους βασικούς λόγους που χώρισα είναι επειδή με το αγόρι μου πληρώναμε μισα-μισα κάθε φορά που βγαίναμε βράδια έξω.Ντρέπομαι να το παραδεχτώ σε δικούς μου ανθρώπους αλλά θέλω πολύ να γνωρίσω κάποιον που θα μου πληρώνει αποκλειστικά εκείνος τις εξόδους. Θέλω να το ζήσω αυτό, θέλω να είμαι εγώ από πάνω και να μη χαλάω από το δικό μου χαρτζηλίκι...
9
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά θα σε μαλώσω! Μισές δουλειές κάνεις! Γιατί να το περιορίσεις στις εξόδους? Θα πρέπει να σου καλύπτει και είδη ένδυσης/υπόδησης/εσώρουχα και καλλυντικά/αρώματα. Απεριποίητη θα σε κυκλοφορεί?Σοβαρά τώρα...αποτελείς ντροπή για το γυναικείο φύλο.
Αν έλεγες ότι θέλεις να σου πληρώνει ό άλλος τις εξόδους γιατί θα σε έκανε να νιώθεις ιδιαίτερη, πριγκίπισσα κτλ θα μπορούσα να το καταλάβω, μιας και από πολλές γυναίκες θεωρείται ιπποτικό κτλ. Άλλωστε και πολλοί άντρες επιμένουν να πληρώνουν στις εξόδους μιας και "παραδοσιακά" υπήρξε ένας τρόπος να δείξει ένας άντρας την φροντίδα του προς μια γυναίκα.Εσύ κουκλίτσα μου όμως φοβάμαι ότι απλά ψάχνεις για ένα θυματάκι για να αυτο-χαρακτηρίζεσαι ως έξυπνη. Κατα βάθος ξέρεις ότι δεν είναι σωστό.Και αργά ή γρήγορα ό άλλος θα το καταλάβει. Και να θυμάσαι επίσης ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους.
@Alien παντα παιζει αυτη η παραμετρος!@Fury στην πραγματικη ενηλικη ζωη μπορει ο "πριγκιπας" να βρει χαδια και σεξ με πολυ λιγοτερο κοστος απο το να κουβαλαει μαζι του μια φαντασμενη ολο απαιτησεις, καποια στιγμη θα το καταλαβει η εξομολογουμενη!Τα "μεταξωτα βρακια" αναζητουν και τους αναλογα "επιδεξιους" πισινους
Ο καθένας έχει την αντίληψη του,το τι ζητάει αλλά & τι να περιμένει. .αν αυτά είναι τα κριτήρια σου ,θα πρέπει να είσαι έτοιμη να υποστείς & τις συνέπειες του δρόμου αυτού. .δεν θα ειναι καλες οι συνεπειες αυτές,πιστεύω. . θα το καταλάβεις κάποια στιγμή. .σου εύχομαι όσο γίνεται πιο γρήγορα & "αναιμακτα"..
Υποφερεις απο το συνδρομο της πριγκιπισας.Νομιζεις οτι η αξια σου ειναι αναλογη με το ποσα θα ξοδεψει ο καλος σου για σενα και οσα πιο πολλα ξοδεψει τοσο το καλυτερο γιατι αξιζεις τοσα και αλλα τοσα...Ντρεπεσαι γιατι μεσα σου ξερεις οτι δεν ειναι σωστος τροπος σκεψης οποτε καλα κανεις και ντρεπεσαι, συνεχισε ετσι.Πιστευεις οτι αυτος που τραβαει τα εξοδα ειναι "απο κατω" και αυτος που εκμεταλευεται τη δοτικοτητα του αλλου ειναι "απο πανω", το συστημα αξιων σου ειναι λανθασμενο και μπαζει απο παντου και η μονη δικαιολογια που μπορω να βρω ειναι μαλλον το νεαρο της ηλικιας σου.Ας υποθεσουμε οτι βρισκεις τον "πριγκιπα" που θα σου πληρωνει τα παντα, εσυ σε ανταλλαγμα τι μπορεις να του προσφερεις για να θελει να ειναι μαζι σου?Υγ:η υπεργαματη προσωπικοτητα σου δεν πιανεται γιατι δεν εχεις υπεργαματη προσωπικοτητα!
''θέλω να είμαι εγώ από πάνω'' Εμ δεν είσαι από πάνω, είσαι πολύ πιο κάτω αν εσύ δε θες να αναλαμβάνεις καμία ευθύνη τότε άλλος είναι ο κυρίαρχος.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ