Ινδονησία:Τραγουδίστρια πέφτει νεκρή από δάγκωμα κόμπρας στη σκηνή (Video)

Ινδονησία:Τραγουδίστρια πέφτει νεκρή από δάγκωμα κόμπρας στη σκηνή (Video) Facebook Twitter
7

(Προσοχή: Σκληρές εικόνες)

Ινδονησία:Τραγουδίστρια πέφτει νεκρή από δάγκωμα κόμπρας στη σκηνή (Video) Facebook Twitter

 Πέθανε ποπ σταρ τραγουδίστρια στην Ινδονησία, μετά από δάγκωμα κόμπρας. Η Irma Bule που είναι γνωστή στη χώρα για τα σόου της με φίδια στη σκηνή, είχε ανθρώπους που φρόντιζαν να αφαιρούν από τα ερπετά το δηλητήριο ή που επέλεγαν μη δηλητηριώδη φίδια. Όμως αυτή τη φορά, για λόγους που ερευνώνται από την αστυνομία, από την κόμπρα το δηλητήριο δεν είχε αφαιρεθεί.

Η 29χρονη δέχτηκε το δάγκωμα στο πόδι από το δηλητηριώδες φίδι όταν πάτησε την ουρά του και κατέρρευσε μετά από 45 λεπτά, αφού πρώτα άρχισε να κάνει εμετό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Όπως εξήγησαν οι ειδικοί, η κόμπρα μπορεί να σκοτώσει έναν ελέφαντα που ζυγίζει 1 τόνο, πόσω μάλλον μια γυναίκα που ζύγιζε λιγότερο από 60 κιλά.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Νέα εκστρατεία λογοκρισίας στο διαδίκτυο ενάντια στην αρνητικότητα

Διεθνή / Κίνα: Νέα εκστρατεία λογοκρισίας στο διαδίκτυο ενάντια στην αρνητικότητα

Αφορά περιεχόμενο που «διαστρεβλώνει κακόβουλα κοινωνικά φαινόμενα, υπερβάλλει επιλεκτικά σε αρνητικές υποθέσεις και τις χρησιμοποιεί για να προωθήσει μηδενιστικές ή άλλως αρνητικές κοσμοθεωρίες»
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε στα όριά μας»: Τα τελευταία νοσοκομεία της Γάζας κατακλύζονται καθώς χιλιάδες τραυματίες εγκαταλείψουν την πόλη

Διεθνή / «Είμαστε στα όριά μας»: Τα τελευταία νοσοκομεία της Γάζας κατακλύζονται καθώς χιλιάδες τραυματίες εγκαταλείπουν την πόλη

Τουλάχιστον 320.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Γάζας, εκ των οποίων πολλοί είναι άρρωστοι, τραυματισμένοι ή υποσιτισμένοι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια