Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορουμένων για αρπαγή 32χρονης και κλοπές

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορουμένων για αρπαγή 32χρονης και κλοπές Facebook Twitter
12

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 37 ετών, κατηγορούμενων για κλοπές μοτοσυκλετών καθώς και για την αρπαγή 32χρονης υπηκόου Άγιου Δομίνικου.

Οι δράστες μαζί με δύο  άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, στις 9 Ιουλίου 2015 απήγαγαν από την πλατεία Μεταξουργείου 32χρονη υπήκοο Άγιου Δομίνικου, την οποία οδήγησαν αρχικά σε διαμέρισμα της περιοχής και στη συνέχεια σε ισόγειο χώρο γκαράζ στην Αγία Παρασκευή. Ακολούθως, ζήτησαν χρηματικό ποσό από συγγενικό της πρόσωπο προκειμένου να την απελευθερώσουν, ενώ λίγη αργότερα εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν οι δύο 2 δράστες της απαγωγής και συνελήφθη στις 23-2-2016 στο Μαρούσι ο 37χρονος ενώ για τον 30χρονο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ύστερα από κατ' οίκον έρευνα στην οικία του συλληφθέντα και στο γκαράζ το οποίο χρησιμοποιούσαν ως χώρο φύλαξης-αποσυναρμολόγησης κλεμμένων μοτοσυκλετών καθώς και ως χώρο κράτησης της απαχθείσας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο  κλεμμένες δίκυκλες μοτοσυκλέτες
Τμήματα κλεμμένης μοτοσυκλέτας
Δύο πιστόλια
Δεκαέξι φυσίγγια
Ένα  τσεκούρι
Το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Α) ΚΑΠΑΣΣΑ Παύλο του Δημητρίου και της Βενετίας, γεννηθέντα το 1979 στον Χολαργό Αττικής

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορουμένων για αρπαγή 32χρονης και κλοπές Facebook Twitter

Β) ΚΟΤΣΑ Ανδρέα του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα το 1986 στην Πάτρα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορουμένων για αρπαγή 32χρονης και κλοπές Facebook Twitter
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορουμένων για αρπαγή 32χρονης και κλοπές Facebook Twitter
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Πάνε σώνει και καλά να τον βγάλουνε μοντελάκι, σαν τον Τζέρεμι της Αμερικής, αλλά καμία σχέση. Άσε που ο Τζέρεμι είναι ψιλικατζής και ουχί απαγωγεύς όπως ετούτοι εδώ. Και σκάλες ομορφότερος. Αλλά, κι εσύ Αριστέα μου, χαλάρωσε λιγάκι, πολλή τσίτα βλέπω, α πα πα!