ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2016 | 11:01

κοινη λογικη

Οταν παμε σε σπιτι οπου υπαρχει μωρο που μπουσουλαει (γλυφει πατωμα, βαζει στο στομα του οτι βρει) ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ. Και φυσικα αν εχουμε σκοπο να πιασουμε τα χερακια ή το προσωπακι του βρεφους, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ. Σεβασμος στον μικρο ανθρωπακο που δυστυχως γιαυτον δεν μπορει να προφυλαξει τον εαυτο του. Αν μας ειναι δυσκολο να τα κατανοησουμε και να τα κανουμε πραξη, κανουμε τη χαρη στο μωρο και δεν παμε σπιτι του. Οκ?
8
 
 
 
 
σχόλια
Κοινή λογική- βάζουμε στο σπίτι μας ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν, ξέρουν την τρέλα μας και σέβονται τους κανόνες του σπιτιού μας. Αν δεν ξέρουν τους το ζητάμε ευγενικά, αν δεν καταλαβαίνουν ή σταβομουτσουνιάσουν ε εντάξει ας μην ξαναέρθουν. Έχω φίλη που για να πιάσεις το μωρό της πρέπει εκτός από το να έχεις πλύνει τα χέρια σου να μη φοράς άρωμα, να φοράς βαμβακερά ρούχα ( καθαρά εννοείτε), κρέμες και καλλυντικά φυσικά απαγορεύονται, για παπούτσια δεν το συζητάμε καν ούτε για το αν έχεις κάποια αδιαθεσία. Δεν μιλάμε για λεχούδι αλλά για όλο τον πρώτο χρόνο του μωρού. Ε πόσα παιδιά θα κάνει ακόμα; Ένας χρόνος είναι, θα περάσει και θα ησυχάσουμε :P
Εχεις δικιο σ'αυτο που λες, η καραντινα δεν κανει καλο και εχω και γω πολλα παραδειγματα με παιδια που ειναι μονιμως αρρωστα.Φιλικη συμβουλη, αν μου επιτρεπεις, να την τηρησεις τη γνωμη σου και οταν με το καλο κανεις παιδακια γιατι πολλες κανουμε δηλωσεις και κουναμε το δαχτυλο αλλα οταν γεννησουμε μεταλλασομαστε σε υαινες.. ανεξελεγκτες!!!
Τα σημερινα μικροβια κι οι μικροοργανισμοι δεν ειναι οπως οταν μεγαλωσαμε εμεις, εχουν ξετσουτσουνισει και ισχυροποιηθει. Επιπλεον η σαχλαμαρα με τα "αντισωματα"που λεγεται δεν ισχυει περαν συγκεκριμενων ασθενειων και αυτων που παιρνονται απο το θηλασμο. Ας αρρωστησει το μωρακι σε λιγοτερο κρισιμο σημειο τξς αναπτυξης του αν γινεται. (μετα τα 2-3 ετη δηλαδη)
Παπούτσια οκ γιατί έχουν πατήσει ακαθαρσίες, αλλά να πρέπει να μπω σε κλίβανο για να ακουμπήσω το μωρό, έλεος! Πολύ σωστά τα είπαν οι προλαλήσαντες (προ-γράφοντες!!). Κι εμείς δεν πάθαμε τίποτα, τότε που δεν υπήρχαν αυτές οι υστερίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ