Τίγρεις πεθαίνουν από την πείνα για να γίνουν τα κόκαλα τους συστατικό σε αφροδισιακό κρασί

Τίγρεις πεθαίνουν από την πείνα για να γίνουν τα κόκαλα τους συστατικό σε αφροδισιακό κρασί Facebook Twitter
Φωτο: Reuters
9

Ως συστατικό σε «αφροδισιακό κρασί» χρησιμοποιούνται σε περιοχές της Ασίας τα κόκαλα της τίγρης με αποτέλεσμα τα ζώα αυτά να εξολοθρεύονται για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Όπως αναφέρουν ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, oι τίγρεις πεθαίνουν από ασιτία ή εξολοθρεύονται προκειμένου τα οστά τους να αναμειχθούν με το κρασί που πωλείται προς 500 δολάρια το μπουκάλι.

Πολλοί Κινέζοι αλλά και πολίτες γειτονικών χωρών πιστεύουν ότι το κρασί αυτό θα αυξήσει την σεξουαλική τους δύναμη και θα τους κάνει πιο ισχυρούς.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, αυτή η αυξανόμενη ζήτηση έχει οδηγήσει σε αύξηση και των μονάδων εκτροφής τίγρεων στην Κίνα  και στις γειτονικές χώρες Λάος και το Βιετνάμ.

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές υπάρχουν περίπου 6.000 τίγρεις σε αιχμαλωσία στην Κίνα, αριθμός που  είναι περισσότερο από το διπλάσιο του αριθμού των άγριων τίγρεων στον κόσμο.

Η Κίνα έχει υπογράψει τη διεθνή συνθήκη άγριας ζωής, η οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της τίγρης,.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Προτιμώ να "το" τάξω στη Παναγιά Κανάλα τη μεγαλόχαρη και να το στολίζω κρίνους! Ρε πάμε καλά που θα μας έρθει η "όρεξη" βασανίζοντας οποιοδήποτε ζωντανό? Τι αρρώστια ειν αυτή? Στο λαιμό να τους κάτσει!
Καλως η κακως αυτα γινονται παντου,απλα μας προκαλει εμας περισσοτερη εντυπωση επειδη για εμας η τιγρης ειναι εξωτικο ζωο.Και το σουβλισμα του αρνιου βαρβαρο εθιμο ειναι απλα σε εμας φανταζει ως κατι φυσιολογικο.
Το άρθρο αναφέρεται σε ένα ζώο που τελεί υπο εξαφάνιση...δηλαδή απειλούμενο είδος.. όταν εξαφανίζεται ένα ζώο απο τον πλανήτη σπάει η άρρηκτη αλυσίδα ζωής .. Κάθε είδος που χάνεται, παίρνει μαζί του και ένα κομμάτι της γενετικής και εξελικτικής ιστορίας εκατοντάδων χρόνων, πολύτιμη πηγή γνώσης για τον άνθρωπο ...δεν υπάρχει σύγκριση ούτε με τα μοσχάρια ούτε με τα αρνιά..
Άσε που το αρνί δεν το σουβλίζουμε ζωντανό. Δεν έχει καμία σχέση ούτε η σύγκριση αρνιού με τίγρη, όπως πολύ σωστά είπε η κατερίνα από πάνω, και καμία σχέση η σύγκριση σουβλίσματος μετά το θανάτωμα και βασανιστηρίου για αργό θάνατο. Αλλιώς, με τη λογική σου, και το κοτόπουλο που το κόβουμε κομμάτια και το μαγειρεύουμε είναι βάναυσο (hint: δεν είναι).
από έγκυρες έρευνες διαπιστώθηκε πάντως, οτί το καλύτερο αφροδισιακό βγαίνει από τα κόκκαλα ανθρώπων που πιστεύουν οτί τα κόκκαλα της τίγρης είναι αφροδισιακό... κυκλοφορήστε το μπας και πιάσει...