Κουρουμπλής: «Στα Διαβατά ο στρατός παρέδωσε σε 12 ημέρες ένα Χίλτον»

Κουρουμπλής: «Στα Διαβατά ο στρατός παρέδωσε σε 12 ημέρες ένα Χίλτον» Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
6

«Όταν κάποιος ρισκάρει τη ζωή του να περάσει στο αιγαίο και βρίσκει κλειστά σύνορα σκοτώνεται η προσδοκία του στα κλειστά σύνορα. Το Νταχάου ήταν παρομοίωση, από τους περισσότερους ξέρω πολύ καλύτερα ελληνικά, να με καλέσουν και να που τι εννοούν που με κατηγορούν για λαϊκισμό" δήλωσε αρχικά ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το skai.gr, αναφερόμενος στην Ειδομένη και στις κατηγορίες πως η κυβέρνηση απουσιάζει από την περιοχή ο κύριος Κουρουμπλής τόνισε πως «στην Ειδομένη υπάρχουν 300 αστυνομικοί στη βάρδια, υπάρχει το ΚΕΛΠΝΟ σε 24ωρη βάση και από αύριο το Ιπποκράτειο θα κάνει μαντού. Η Ειδομένη είναι άτυπο κέντρο. Τις επικρίσεις να τις λέμε στη Ευρώπη. Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούριδων που καταγελούν την Ελλάδα»

«Η Ελλάδα προσφέρει τροφή και περίθαλψη απλώς το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο» υπογράμμισε ο υπουργός και συνέχισε σημειώνοντας «στα Διαβατά ο στρατός σε 12 μέρες έδωσε ένα Χίλτον, σε 12 μέρες εξασφάλισε αξιοπρεπέστατες συνθήκες διαβίωσης».

Αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με την ενδοκυβερνητική κόντρα ανάμεσα στον κύριο Μουζάλα και Καμμένο ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως «Καμμένος και Μουζάλας εργάζονται πολύ σκληρά για τη χώρα και είναι και οι 2 απαραίτητοι στην κυβέρνηση».

Για την παρουσία του ΝΑΤΟ στη χώρα μας ο κύριος Κουρουμπλής σχολίασε ότι «αν είχε αρνηθεί η Ελλάδα να έρθει το ΝΑΤΟ θα έλεγαν ότι φταίει η Ελλάδα για τη μη ύπαρξη συμφωνίας. Υπάρχει σύστημα στην Ευρώπη που προσπαθεί να χρεώσει στην Αθήνα τις ευθύνες του προσφυγικού».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κύριος Κουρουμπλής υπογράμμισε πως «του χρόνου τέτοιο καιρό οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα κυβερνούν τη χώρα για πολύ καιρό».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Φαντάζομαι στο συμπέρασμα αυτό έφτασε από τις περιγραφές του Καμμένου, ε; Αν του αρέσει τόσο το "χιλτον" ας πάρει την κυβέρνηση του και ας πάει να το δοκιμάσει.
"Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούριδων που καταγελούν την Ελλάδα"Ποιοι είναι δηλαδή οι "ευρωλιγούριδες"; Προφανώς αναφέρεται στους "σκληρούς" δηλαδή την ομάδα Βισενγκραντ (Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία) και τα Σκόπια.Σε ποιο σημείο θράσους έχουν φτάσει πια;Να σνομπάρουν ως "ευρωλιγούριδες" άλλα κράτη, ΣΥΡΙΖΑΙοι που πριν βρίσκονταν μάλιστα κάποτε στο ΠΑΣΟΚ και φώναζαν "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Και τώρα τους κοιτάνε αφ' υψηλού, με στυλάκι "άντε ρε λιγούρια, που θέλετε και ΕΕ". Και μάλιστα ποια κράτη σνομπάρουν; Τα κράτη που εξαθλίωσε η εφαρμοσμένη ιδεολογία τους, ο υπαρκτός σοσιαλισμός !Το αν αυτά τα κράτη θεωρούνται ως "ευρωλιγούρια" δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι ο Κουρουμπλής είναι ο τελευταίος που δικαιούται να τους κατονομάζει έτσι, γιατί εάν κάποτε είχαμε Κουρουμπλήδες θα ήμασταν εδώ και καιρό και εμείς "ευρωλιγούρια" (ενώ τώρα έχουμε καταντήσει μόνο προσφάτως)