H Τζολί πάει στο Μέγαρο Μαξίμου

H Τζολί πάει στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
5

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί σήμερα στις 5 μ.μ. με την Αντζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η δημοφιλής ηθοποιός και Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έφτασε σήμερα το πρωί στη χώρα μας και πήγε αμέσως στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκεί, συνομίλησε με πρόσφυγες κάθε ηλικίας που φιλοξενούνται στην πύλη Ε1.  Μεταξύ των προσφύγων, η κ. Τζολί συναντήθηκε και με μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους και της μίλησαν για το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα. Το περιστατικό διηγήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εθελόντρια της Ομάδας«Refugees Welcome» Νέσια Μιλιέ.

Λίγο αργότερα, η πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ αποχώρησε -χωρίς να κάνει δηλώσεις- και σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την ώρα κατευθύνεται στον Ελαιώνα.

Στις 5 το απόγευμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM
Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια