ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2016 | 15:40

help!

Είχα σχέση 3 χρόνια πριν 4 χρόνια με κάποιον αλλά χωρίσαμε για δικό του φταίξιμο. Από τότε με διεκδικούσε συνέχεια αλλά εγώ δεν ήθελα να τα βρούμε γιατί είχα ξενερώσει κιόλας μετά από τόσο καιρό που χωρίσαμε.. είχε μείνει απλή αγάπη. Το Καλοκαίρι που μας πέρασε είχα ερωτευτεί κάποιον.. τον Σ αλλά τελικά χωρίσαμε.. το θέμα είναι ότι εγώ αποφάσισα να τα ξανά βρω με τον πρώην που τα είχα πολύ καιρό αλλά δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι τον Σ.. και μπορώ να πω πώς είμαι ερωτευμένη ακόμη μαζί του. Δεν το ξέρει.. βασικά ποτέ δεν έμαθε πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί του γιατί ποτέ δεν του το έδειξα τόσο πολύ από εγωισμό.. είμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί και τα αισθήματα μου ήταν πολύ δυνατά γι’ αυτό το φοβόμουνα. Τώρα απλά θέλω να του το πω μόνο για να δω την αντίδραση του.. να το ξέρει.. γιατί κρατάμε φιλικές σχέσεις.. χωρίς να επιδιώκω όμως κάτι περισσότερο γιατί θέλω να κρατήσω την σχέση μου. ‘Όλα στην σχέση μου πλέον είναι καλά σε όλους τους τομείς και περνάω όμορφα... σε αντίθεση με τον Σ που σχεδόν τίποτα δεν πήγαινε καλά ενώ ήμουν full ερωτευμένη μαζί του κι όμως δεν με ένοιαζε.. απλά θέλω να το ξέρει.. τίποτα άλλο. Εσείς τι λέτε? Να του το πω? Και αν ναι από κοντά η από μηνύματα?
7
 
 
 
 
σχόλια
Αααα!!!και μην μπερδεύεις τον έρωτα με τον ενθουσιασμό!για να επέλεξες να είσαι με τον πρώην σου και να περνατε καλά....μάλλον ο άλλος δεν έλεγε και πολλά στην καρδούλα σου.απλά είναι ένα σκαλωμα που έφαγες μαζ ι του και που αν συνεχίσετε την επικοινωνία θα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και τον πρώην σου που στην τελική μπορεί να έκανε μια μαλακια και να χωρισατε αλλά σε διεκδίκησε και σε έχει τώρα κοντά του.Ενώ ο <<ερωτας>>σε είχε αλλά δεν σε κράτησε!!!!δεν σου λέει κάτι αυτό;;;;;;;
Μην του πεις τίποτα και καλό θα ήταν να μην έχεις και καμμία επαφή μαζί του.η θα είσαι με τον πρώην και θα ζειτε ευτυχισμενοι και ενωμένοι η θα πεις στον άλλον ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του και θα χωρισεις με τον πρώην.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα βρε κουκλα!!!!!!!!
Ολα στη σχεση σου πλεον ειναι καλα, σε ολους τους τομεις. Σε ποιους τομεις βρε κοπελια που ετοιμαζεσαι να πεις σε εναν αλλο ανδρα πως εισαι ερωτευμενη μαζι του; Μηπως καταλαβα λαθος; μπερδευτηκα.
Α, συγγνώμη, από τον τρόπο σκέψης που εκτυλίσσεται στο κείμενο υπέθεσα ότι είσαι 13-14 χρονών.Παρόλα αυτά, μιας και ζητάς βοήθεια, επειδή ακούγεσαι μικρή σε ηλικία, θα σε συμβούλευα να μην κάθεσαι (από τώρα) σε μια σχέση η οποία προφανώς και δεν σε καλύπτει και είναι απλώς υποκατάστατο αυτού που θα ήθελες να έχεις. Κι όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά εξίσου για το δίκαιο του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου και πρέπει να σέβεσαι. Ο Σ πάντως φαίνεται να σου τραβάει το ενδιαφέρον ακριβώς επειδή δεν σου 'έκατσε΄όπως θα ήθελες. Γενικά, όλο το ποστ βρωμάει εγωισμό από χιλιόμετρα. Σκέψου καλύτερα μέσα σου πως θα βελτιώσεις τις προσδοκίες και την συμπεριφορά σου απέναντι σε σένα και τους γύρω σου.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ