Η Σαλαμίνα κάνει από μόνη της δημοψήφισμα για την υποθαλάσσια σύνδεση με το Πέραμα

Η Σαλαμίνα κάνει από μόνη της δημοψήφισμα για την υποθαλάσσια σύνδεση με το Πέραμα Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Δημοψήφισμα, προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους εάν θέλουν να γίνει το έργο της υποθαλάσσιας σύνδεσης της Σαλαμίνας με το Πέραμα, πραγματοποιεί ο δήμος Σαλαμίνας την Κυριακή, 20 Μαρτίου.

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί από τις 8:00 έως τις 20:00 και oι δημότες θα μπορούν να προσέλθουν στο δημαρχείο και στα κοινοτικά καταστήματα για να ψηφίσουν.

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, με σημερινή ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα, να συμμετάσχουν μαζικά με την ψήφο τους σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα και να προσέλθουν μαζικά στη διαδικασία. «Ενόψει του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, αλλά και της κρισιμότητας του θέματος, είναι ανάγκη οι πολίτες της Σαλαμίνας να ενημερωθούν έγκαιρα για όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου έργου, τις δυνατότητες και προοπτικές που αυτό θα δώσει στο νησί, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, με σκοπό να πάρουν υπεύθυνα θέση με την ψήφο τους» τονίζει στην επιστολή του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν πρέπει να είναι φειδωλό το κράτος. Επιβάλετε να χρηματοδοτήσει με άπειρα δις ευρώ, την πραγματοποίηση αυτού του απολύτως απαραίτητου έργου. Είναι σαφές πως πρόκειται για έργο υποδομής άμεσης προτεραιότητας. Εδώ και δεκαετίες, είναι απαίτηση των 39.000 κατοίκων της Σαλαμυκόνου, αλλά και εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του λεκανοπεδίου, που θέλουν να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στις σμαραγδένιες πεντακάθαρες παραλίες της πανέμορφης νήσου.