Υπέρμαχος της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ πυροβολήθηκε από τον 4χρονο γιο της

Υπέρμαχος της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ πυροβολήθηκε από τον 4χρονο γιο της Facebook Twitter
9

31χρονη μητέρα, υπέρμαχος της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, πυροβολήθηκε από τον 4χρονο γιό της που βρήκε το όπλο της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η Jamie Gilt, οδηγούσε προς το σπίτι ενός συγγενή της, την Τρίτη το απόγευμα για να πάρει ένα άλογο, όταν το αγόρι, που καθόταν στο κάθισμα πίσω από το δικό της, τράβηξε τη σκανδάλη, στο 45άρι περίστροφο που η μητέρα είχε αφήσει στο κάθισμα δίπλα του.

Η γυναίκα τραυματισμένη από τη σφαίρα στην πλάτη  μπόρεσε να οδηγήσει για λίγο για να ειδοποιήσει έναν αστυνομικό, ο οποίος έτρεξε για βοήθεια.

Υπέρμαχος της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ πυροβολήθηκε από τον 4χρονο γιο της Facebook Twitter

Η Gilt μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε Gainesville, στη Φλόριντα, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Το παιδί που δεν έπαθε τίποτε, παραδόθηκε στους συγγενείς του.

 «Το όπλο ήταν νόμιμο και ανήκει το θύμα», δήλωσε ο σερίφης της περιοχής.

Η  Gilt λειτουργούσε και ιστοσελίδα υπέρ της οπλοκατοχής με άρθρα κατά πολιτικών που υποστηρίζουν τον έλεγχο στα όπλα, όπως ο Μπάρακ Ομπάμα και ο  Bernie Sanders.

Στο σάιτ, υπάρχει και μια ανάρτηση της όπου γράφει «το δικαίωμα μου να προστατεύσω το παιδί μου με ένα όπλο διώχνει το φόβο για τα όπλα».

Υπέρμαχος της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ πυροβολήθηκε από τον 4χρονο γιο της Facebook Twitter

Η γυναίκα δηλώνει επίσης πως έχει το δικαίωμα να πυροβολήσει οποιονδήποτε απειλεί την οικογένειά της, αντίληψη που θέλει να εμφυσήσει και στον γιο της.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Διεθνή / Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Τι επισημαίνεται στη δήλωση που συνυπογράφουν Εμανουέλ Μακρόν, Τζόρτζια Μελόνι, Φρίντριχ Μερτς, Κιρ Στάρμερ, Αλεξάντερ Στουμπ, Ντόναλντ Τουσκ, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Διεθνή / Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Πρώην συνεργάτες κατηγορούν την Πρισίλα Πρίσλεϊ για απάτη και εκμετάλλευση, με φερόμενες προσβολές της φήμης τους και σκηνές οικογενούς κρίσης μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.
ΦΩΤ.: GETTY
Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Διεθνή / Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Η αποκαλυπτική έρευνα του +972 Magazine αποκαλύπτει τη «μονάδα νομιμοποίησης» του ισραηλινού στρατού, που σπιλώνει τη φήμη δημοσιογράφων της Γάζας για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Ο ορισμός της τραγικής ειρωνείας! Σκέφτομαι πόσο απειλημένη πιθανόν να χει νιώσει στη ζωή της κ ποσό φόβο μπορεί να χει μέσα της, για να επιζητά τόσο πολύ την προστασία κ επιπρόσθετα να πυροβολείται τελικά.Πάντως εκεί που οδηγούσε τραυματισμένη τη λυπήθηκε η ψυχή μου.
Για την ακρίβεια λέει ότι το δικαίωμά της "υπερτερεί του δικού σου φόβου για το όπλο μου". Κάτι μου λέει ότι μυαλά δε θ'αλλάξει. Το πολύ πολύ να πάψει να αφήνει όπλα δίπλα σε ανεπίβλεπτα νήπια.
"Η γυναίκα δηλώνει επίσης πως έχει το δικαίωμα να πυροβολήσει οποιονδήποτε απειλεί την οικογένειά της, αντίληψη που θέλει να εμφυσήσει και στον γιο της"Διαπαιδαγώγησε το παιδί της πολύ ορθά. Ο πιτσιρικάς έριξε σε αυτήν που πράγματι απειλεί την οικογένειά της..
Ο πειρασμος ειναι μεγαλος για να γραψει καποιος κατι σκωπτικο,ειρωνικο,η ακομη και χαιρεκακο στην περιπτωση αυτη.Οταν ομως σκεφθεις οτι καθε τρεις και δυο καποιος παλαβος "ζωνεται τα φυσεκλικια"και μπαινει σε καποιο σχολειο,ταχυδρομειο,μαγαζι η οτιδηποτε αλλο και θεριζει οποιον αθωο και ανυποψιαστο ανθρωπο βρει μπροστα του,ακομη και παιδακια,τοτε καθε διαθεση για χιουμορ σου κοβεται με το μαχαιρι.Εκτος και αν εισαι φανατικος υπερμαχος της οπλοκατοχης,οποτε αυτα σε αφηνουν αδιαφορο.Οποιος εχει γνωρισει απο κοντα στις ΗΠΑ τους τυπικους υπερμαχους της ελευθερης οπλοκατοχης,με κορυφαιους αυτους που ειναι μελη του φοβερου "NRA"(National Rifle Association)-το οποιο τρεμουν ολοι οι "αιρετοι"στις ΗΠΑ,απο τον Προεδρο και τους γερουσιαστες μεχρι τους ...δημοτικους συμβουλους,δεν αστειευεται ποτε με το θεμα αυτο.Εαν,δε, εχει την -κακη-τυχη να γνωρισει απο κοντα τους "φανατικους οπλοφορους"των μεσοδυτικων και νοτιων Πολιτειων ,η πλειονοτητα των οποιων ειναι κατωτατου μορφωτικου-και κοινωνικου-επιπεδου,το μονο που θελει ειναι να μην εχει καμμια σχεση μαζι τους.Και να "θεσει εαυτον"οσο πιο μακρυα τους ειναι εφικτο.Ας σημειωθει οτι(οπως αλλωστε δειχνουν ολες οι αναλυσεις) ολοι αυτοι θα ψηφισουν Ντοναλντ Τραμπ "δαγκωτο"στις επομενες εκλογες.Με φανατισμο που φτανει τα ορια της υστεριας.Και αυτο κατι πρεπει να σημαινει.