Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τραίνο και το έριξε πάνω σε σπίτι

Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τραίνο και το έριξε πάνω σε σπίτι Facebook Twitter
5
Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τραίνο και το έριξε πάνω σε σπίτι Facebook Twitter

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε σε προάστιο της Στοκχόλμης με τις αστυνομικές αρχές να μην μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σήμερα Τρίτη, μία εικοσάχρονη καθαρίστρια οδήγησε ένα τραίνο στο αριστοκρατικό προάστιο Saltsjöbaden της σουηδικής πόλης και στη συνέχεια το έριξε πάνω σε ένα σπίτι.


Όπως αναφέρει το thelocal, ο Jesper Pettersson,  εκπρόσωπος των αρχών,  δήλωσε ότι η γυναίκα πήρε στα χέρια της τον «έλεγχο» του τραίνου από το σταθμό Neglinge που απέχει δύο στάσεις (τρία λεπτά) από το Saltsjöbaden.

Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τραίνο και το έριξε πάνω σε σπίτι Facebook Twitter

Όταν όμως το τραίνο έφτασε στον προορισμό του, περίπου στις 3 π.μ. τοπική ώρα, εκτροχιάστηκε και κατέληξε στην κουζίνα ενός σπιτιού, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο τραίνο σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες, αλλά η επίδοξη οδηγός έμεινε για δύο ώρες παγιδευμένη στα συντρίμμια, μέχρι τα σωστικά συνεργία να καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όπως γνωστοποίησε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Karolinska.


Προς το παρόν οι αρχές δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για ατύχημα, ενώ μέσα στο σπίτι κοιμόντουσαν πέντε άνθρωποι, που για καλή τους τύχη δεν ήρθαν αντιμέτωποι με το απρόσκλητο τραίνο.

Σουηδία: Καθαρίστρια οδήγησε τραίνο και το έριξε πάνω σε σπίτι Facebook Twitter
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM
Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Διεθνή / Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - Φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΔΕΛΦΗ

Διεθνή / Ινδία: Άνδρας μετέφερε τον σκελετό της αδελφής του σε τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Προσοχή σκληρές εικόνες - Ο άνδρας εξήγησε ότι απογοητεύτηκε από τη γραφειοκρατία και έτσι έφτασε στο σημείο να μεταφέρει τα οστά, για να αποδείξει ότι η αδελφή του είχε πεθάνει
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια