ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2016 | 18:25

Τι κάνουμε τώρα?

Αρχισα να βγαίνω με ένα παιδί, που μου αρέσει πολύ και φαίνεται και αρκετά σοβαρός.Μετά από κάποια ραντεβού όμως, χωρίς την κοινή παρέα, και όταν άρχισε το θέμα να έρχεται στις σχέσεις, μου πετούσε όλο υπονοούμενα για τις πρώην του. Από το ότι δεν τον προσεχαν καθόλου μέχρι και υβριστικά σχόλια πολλές φορές. Απ'ότι μου είπε μέχρι τα 32 του που είναι τώρα έχει κάνει 3 μεγάλες σχέσεις και στην πορεία λέει μετάνιωσε για όλα αυτά που προσφερε σ'αυτές γιατί δεν το άξιζαν κλπ κλπ. Μέχρι και ένα ζευγάρι από την κοινή μας παρέα, συνέχως το κατακρίνει και βάζει λόγια στον κοινο μας φίλο για την κοπέλα του, όπως σε κάνει ότι θέλει και τετοια. 'Οταν του το είπα ότι εμένα η κοπέλα μου φαίνεται μια χαρα, είδα πως δεν του πολυάρεσε.. και μου πέταξε ατάκα τύπου όλες ίδιες είστε , αλλά και καλά το είπε στην πλάκα.... Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον!!! Οι φίλες μου μου λένε να απομακρυνθώ και πως έχω πέσει σε μισογύνη. Η αλήθεια είναι πως και μένα μου φαίνεται πολύ απόλυτως αλλά λέει πως σε μένα βλέπει κάτι διαφορετικό και ελπίζει πως δεν θα τον απογοητεύσω και γι'αυτό τον λόγο μου προσδίδει μεγαλύτερο άγχος. Δεν θέλω να απομακρυνθώ χωρίς να το έχω προσπαθήσει, αλλά απ' την άλλη φοβάμαι πως θα μπλέξω άσχημα αλλά φοβάμαι πως αν απομακρυνθώ απότομα θα αρχίσει και για μένα να λεει τα ίδια.Τι κάνουμε τώρα??????
4
 
 
 
 
σχόλια
να φύγεις, να πας αλλού! :-)σοβαρά τώρα, δεν μου φαίνεται και πολύ σόι ο τύπος. όλοι έχουμε απογοητευτεί από προηγούμενες σχέσεις μας αλλά δε φορτώνουμε τις ανασφάλειές μας στους επόμενους!γενικά δε χρειάζεται να κάτσεις να βγάλεις τα σπασμένα για όλες τις προηγούμενες, καλύτερα να βρεις κάποιον θετικότερο!
Και εμένα αυτο το ελπίζω να μην με απογοητεύσεις μου φάνηκε σαν προειδοποίηση,Επίσης το ότι μιλάει έτσι για τις επιλογές που έκανε στο παρελθόν δεν τον τιμάει.Συμφωνώ με όσους σχολίασαν ότι μάλλον πρέπει να απομακρυνθείς,κάποια πράγματα απτην αρχη φαίνονται και αργότερα αναρωτιόμαστε πως τα απέκτησε στην πορεία αυτά τα "κουσούρια" που δεν βλέπαμε η που αγνοήσαμε αρχικά
Σε ολες εβλεπε κατι διαφορετικο στην αρχη προφανως. Επισης το οτι σου ειπε οτι ελπιζει να μην τον απογοητευσεις ειναι καμπανακι!Μου μυριζει σαν χειριστικος μισογυνης, η γνωμη μου ειναι να πας παρακατω και αν οντως αρχισει να λεει και για σενα διαφορα παει να πει οτι δικαιωθηκες πανηγυρικα που απομακρυνθηκες! :)