O frontman των AC-DC χάνει την ακοή του

O frontman των AC-DC χάνει την ακοή του Facebook Twitter
2

Οι AC / DC ανακοίνωσαν την αναβολή των υπολοίπων εμφανίσεων του γκρουπ στο πλαίσιο της περιοδείας τους, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν ένα μεγάλο πρόβλημα στην ακοή του  frontman του συγκροτήματος Brian Johnson.

Μετά τη διάγνωση του προβλήματος στην ακοή, οι γιατροί συμβούλευσαν τον Τζόνσον να σταματήσει αμέσως τις εμφανίσεις γιατί κινδυνεύει με ολική απώλεια της ακοής του, κάτι που είναι από τα πιο επώδυνα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε έναν μουσικό.

Οι AC / DC ενημέρωσαν έτσι ότι  οι υπόλοιπες 10 συναυλίες της περιοδείας τους αναβάλλονται και  "θα γίνουν αργότερα εντός του έτους, πιθανώς με νέο τραγουδιστή."

Η αυστραλιανή μπάντα είναι από τις πιο γνωστές για τα πολλά ντεσιμπέλ της.

Αυτή είναι η τελευταία σε μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις υγείας για τους AC / DC καθώς ο από την ίδρυση του γκρουπ, κιθαρίστας του Malcolm Young διαγνώστηκε ότι πάσχει από άνοια και αποσύρθηκε .

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια