Κοτζιάς: Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός παραληρεί

Κοτζιάς: Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός παραληρεί Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Επιθετική είναι η ανακοίνωση-απάντηση του ελληνικού υπουργείο Εξωτερικών στις δηλώσεις του Σλοβάκου Πρωθυπουργού σχετικά με το χειρισμό της προσφυγικής κρίσης από την Ελλάδα. Ο κ. Κοτζιάς κάνει λόγο για «παραλήρημα» που αδυνατεί να παρακολουθήσει.

«Είναι προφανές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση «ότι ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές στη χώρα του, θέλει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία με χολή και ανθρώπινο δράμα».

Και προσθέτει: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημά του και να κατανοήσουμε πώς φιλοδοξεί, εφόσον επανεκλεγεί, να ασκήσει τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αναλάβει προσεχώς την προεδρία του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Φίτσκο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστεί ως απέραντο χότσποτ για να σωθεί η Ευρώπη.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM