Απόφαση Κοντονή: Αναβάλλεται ο αποψινός ημιτελικός ΑΕΚ-Ατρόμητος

Απόφαση Κοντονή: Αναβάλλεται ο αποψινός ημιτελικός ΑΕΚ-Ατρόμητος Facebook Twitter
3

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και των συναρμοδίων φορέων, αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, που επρόκειτο να γίνει απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ατρόμητο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο κος Κοντονής εξετάζει το ενδεχόμενο διακοπής της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας.

Το gazzetta.gr μεταδίδει πως ο κος Κοντονής αναμένεται να εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό είτε διακοπή, είτε διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων χωρίς θεατές, όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου:

«Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ - ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού - προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης»».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μια μόνη υποσημείωση. Ο Κοντονής, όπως και η υπόλοιπη παρέα του, μας φλόμωσε στις υποσχέσεις και την αγριάδα. Μόνο που, σαν όλους τους προκατόχους του, στο τέλος θα βάλει την ουρά στα σκέλια και οι υπαίτιοι θα πέσουν πάλι στα μαλακά. ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ. Και είμαι και γαύρος, φαντάσου.
Με αφορμή τα φαιδρά που έγιναν εχθές στην Τούμπα, σκεφθείτε, αν δεν υπήρχε η τηλεόραση, η ζωντανή μετάδοση και τα ripley, και περιμένατε να πληροφορηθείτε το τι συνέβη από τον αθλητικό τύπο, τι θα διαβάζατε; 1) δεν ντρέπεσαι λιγάκι (για τον διαιτητή); 2) πόσο πονάει όταν ο θρύλος σας γλεντάει 3) Ελλαδιστάν (το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΟ) 4) κάρφωσε Ολυμπιακό ο Αλαφούζος 5) Παππατζιλίκι 6) κακούργος 7) νισάφι πια 8) ο θρύλος ανώτερος σε όλα 9) ήρωες στην ζούγκλα 10) βεντούζα στην ζούγκλα 11) επανάσταση, όχι στην σαπίλα 12) cosa nostra. Το απόλυτο οπιοτροφοδότημα των ανόητων, που δέχονται να τους σέρνουν από την μύτη και να τους ταΐζουν σανό οι Μαρινάκηδες, Αλαφούζοι, Μελισανίδηδες και ο ξενόγλωσσος Ιβαν, να τους δίνουν τα ωραία τους - και λιγοστά πια χρήματα - να τους ομαδοποιούν και να τους δηλητηριάζουν με οπαδικό μίσος. Σε μια κατεστραμμένη Χώρα ανέργων, νέοι άνθρωποι, και όχι μόνο, σπαταλούν το χρόνο και την ενεργητικότητα τους σε εκδηλώσεις μίσους, ανοησίας, μηδενισμού και αποβλάκωσης. Οι ρηχή δικαιολογία ότι πάμε στο γήπεδο για να ξεδώσουμε, να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας, να εκτονωθούμε, είναι η εύκολη αποφυγή της πραγματικότητας. Αντισταθείτε επιτέλους, γιατί επιβραβεύετε αυτούς που σας δουλεύουν. Μην ξαναπατήσετε σε γήπεδο, μην βλέπετε Ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε στην τηλεόραση, μην παρακολουθείτε ούτε τις μονοχρωματικές αθλητικές εκπομπές, μην μπαίνετε ούτε σε αντίστοιχα οπαδικά sites. Αν πραγματικά σας αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορείτε να χαρείτε τους ξένους αγώνες, που έχουν αν μη τι άλλο καλύτερη ποιότητα και ενδιαφέρον. Η ευθύνη για το χάλι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως εξάλλου και της Χώρας, είναι αποκλειστικά δική σας. Όσο επικροτείτε, με την παρουσία και συμμετοχή σας, αυτούς που σας χλευάζουν, σας κοροϊδεύουν, σας απομυζούν ηθικά - χρηματικά - ψυχικά, τόσο το κατάντημα και η κατηφόρα θα συνεχίζεται. Συνέλθετε επιτέλους και κάνετε την αποχή από την βλακεία, ενεργητική συμμετοχή σας. Αν δεν το κάνετε, την επόμενη μούντζα να την κάνετε στον καθρέφτη.