Aπόφαση βόμβα εξετάζει ο Κοντονής μετά τα επεισόδια στην Τούμπα

Aπόφαση βόμβα εξετάζει ο Κοντονής μετά τα επεισόδια στην Τούμπα Facebook Twitter
Εικόνα από τα χθεσινά έκτροπα στην Τούμπα
2

Το ενδεχόμενο διακοπής της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα εξετάσει άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας. Για το λόγο αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, απέστειλε σε ΕΠΟ και ΔΕΑΒ έγγραφο με το οποίο ζητά την γνώμη τους για τα γεγονότα και η απάντησή τους θα πρέπει να δοθεί μέχρι τις 16.00, καθώς ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί λίγες ώρες αργότερα (19.30).

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου:


«Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:


«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ - ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού - προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης»».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εκτός της NOVA που έχει κάνει μεγάλη επένδυση για αυτό το χάλι και του ΟΤΕ που έχει πληρώσει για το κύπελλο(το άλλο χάλι), δεν νομίζω πως θα στεναχωρηθεί και κανείς. Εκτός των διαιτητών και των χουλιγκάνων που δημιουργούν θέματα, υπάρχει κ άλλο ζήτημα, ότι αυτό το πράγμα γενικώς δεν βλέπεται. Κακοποίηση του αθλήματος. Μόνο την Ευρωλίγκα να μην μας κόψουν.
Να διακοπεί και το ποδόσφαιρο και το κύπελλο και ότι άλλη αηδία ταΐζουν τον κόσμο σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Να χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα κλειστά και ανοικτά για την προσωρινή στέγαση προσφύγων μέχρι να τελειώσει αυτή κρίση. Δεν μας περισσεύει ούτε το χρήμα, ούτε η ενέργεια, ούτε ο χρόνος για να ασχολούμαστε με αυτή την ανόητη δήθεν εκτονωτική απασχόληση.