Mυτιλήνη: 33χρονος στρατιωτικός πέθανε μέσα στο νοσοκομείο περιμένοντας να χειρουργηθεί η γυναίκα του

Mυτιλήνη: 33χρονος στρατιωτικός πέθανε μέσα στο νοσοκομείο περιμένοντας να χειρουργηθεί η γυναίκα του Facebook Twitter
6

Ένας 33χρονος στρατιωτικός έχασε τη ζωή του χθες μέσα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, πιθανά από ανακοπή καρδιάς, περιμένοντας έξω από το χειρουργείο την ολοκλήρωση επέμβασης ρουτίνας στη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε έναν ισχυρό πόνο στην πλάτη και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η διοίκηση του νοσοκομείου Μυτιλήνης καταβάλει προσπάθειες για την αγορά ενός αιμοδυναμικού μηχανήματος, ώστε να αντιμετωπίζονται περιστατικά όπως αυτά των οξέων εμφραγμάτων σαν αυτό με θύμα τον 33χρονο στρατιωτικό. Μάλιστα για αυτό το σκοπό συγκεντρώνονται χρήματα από ομογενείς του εξωτερικού. Το κόστος, όμως, είναι μεγάλο αφού χρειάζονται περί τις 400.000 ευρώ για την αγορά του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ειχα εναν γνωστο ο οποιος επαθε οξυ εμφραγμα εξω απο το ετοιμο για καρδιολογικη επμβαση-σε ασχετο ανθρωπο- χειρουργειο αθηναικου νοσοκομειου.Τον αρπαξαν και τον εβαλαν μεσα,αντι του προγραμματισμενου,και επενβησαν ακαριαια οι ηδη ετοιμοι καρδιοχειρουργοι.Και ομως,δεν καταφεραν να τον σωσουν.Τελικα,οπως λεει ο λαος μας"...οποιου το μελλει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει".
Είναι πολύ άδικο να υπάρχει αυτό το μηχάνημα που μπορεί να αποτρέψει τις συνέπειες του εμφράγματος και για οικονομικούς λόγους να μην το έχουν καν τα νοσοκομεία. Αυτό το μηχάνημα θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε γειτονιά και σε κάθε εμπορικό κέντρο και δημόσια υπηρεσία και παντού. Να γίνουν μαζικές παραγγελίες και να πέσει το κόστος ή να το φτιάξουμε στην Κίνα, δεν ξέρω τον τρόπο, αλλά ξέρω ότι πρέπει να γίνει.