ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2016 | 01:14

Μια φορά κι έναν καιρό

Είχα δυο φίλες και βγαίναμε έξω, και πίναμε και τρώγαμε, και γελούσαμε και κλαιγαμε, και φιλοσοφουσαμε και λέγαμε και βλακειες. Μερικές φορές οι τρεις μας, άλλες φορές και με μεγαλύτερη παρέα. Και περνούσαμε ωραία.Μετά η μία έφυγε, πήγε σε άλλη πόλη.Μετά εγώ έκανα σχέση και σταμάτησα να βγαίνω.Μετά η σχεση μου χάλασε και άρχισα να γκρινιάζω. Πολλή γκρίνια στις φίλες μου.Τελικά εμεινα μονη μου, χωρίς σχεση και χωρίς φίλες, οχι απο επιλογη δικη μου αλλά απο επιλογη δική τους. Χαχα, καλά να πάθω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Οταν έκανες σχέση σταμάτησες να βγαίνεις αλλά οι φίλες σου φταίνε.Αυτό που μερικοί νομίζετε ότι ο κόσμος γυρνάει γύρω απο εσάς και όλοι σας χρωστάνε,με ξεπερνά.
Αχ, αγαπητή starlight, κανείς δεν έγραψε "οι φίλες μου φταίνε που με έκαναν πέρα". Εγώ μάλιστα διακρίνω εκεί στο τέλος ένα "καλά να πάθω!" .Αγαπητή εξομολογούμενη, έκανες λάθος και ελπίζω να μαθεις από αυτό, ωστόσο είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έπαιξαν και οι φίλες ένα ρόλο στο ότι σταμάτησες να βγαίνεις, και όχι μόνο η σχέση σου.Τέλος πάντων, τωρα πρεπει να μάθεις να στηριζεσαι στα ποδια σου, όπως επίσης και να μην θεωρείς τους ανθρώπους δεδομένους. Κουράγιο και περαστικά.Εγώ δεν θα σε καταδίκαζα πάντως.
Αγαπητή μου, μάλλον σου διαφεύγει το σημείο που λέει στο τέλος ότι έμεινε μόνη απο επιλογή των άλλων και όχι δικιά της!Δικό της φταίξιμο δεν βλέπει πουθενά.Οσο για το ...καλά να πάθω...ξεκάρφωμα είναι γλυκειά μου...καλά να πάθω που σας έκανα παρέα κι εσείς με αφήσατε.Τα ρέστα ζητάει.Κι αν στην τελική αναγνωρίσει τα λάθη της,ας πάρει τις φίλες της να ζητήσει μια συγνώμη.Δεν θα πάθει κάτι.