Τουρκάλα που έβριζε τον Ερντογάν μηνύθηκε από τον σύζυγό της

Τουρκάλα που έβριζε τον Ερντογάν μηνύθηκε από τον σύζυγό της Facebook Twitter
4

Στα δικαστήρια και μάλλον σε διαζύγιο οδηγείται ένα ζευγάρι στην Τουρκία, ωστόσο η είδηση εδώ είναι πως αιτία δεν είναι κάποια απιστία, αλλά ο πρόεδρος Ερντογάν.

Ένας Τούρκος οδηγός φορτηγού κατέθεσε επίσημα μήνυση εναντίον της συζύγου του επειδή τον εξόργιζε που την άκουγε να καταριέται τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάθε φορά που εκείνος εμφανιζόταν στην τηλεόραση.

Την είδηση μετέδωσε σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak στον ιστότοπό της η οποία συγκεκριμένα αναφέρει πως ο  Αλί Ντ., ηλικίας 40 ετών, που παντρεύτηκε την Γκ. Ντ. πριν από τρία χρόνια, είχε ζητήσει επανειλημμένα από τη γυναίκα του να σταματήσει να εξαπολύει μύδρους εναντίον του Τούρκου προέδρου.

 

Η ίδια εκνευρίστηκε από την επιμονή του συζύγου της στον οποίο είπε: «να με ηχογραφήσεις και να καταθέσεις επίσημα μήνυση».
Αυτό ακριβώς έκανε εκείνος. Κατέγραψε τις «προσβολές» της συζύγου του, για να έχει αποδεικτικά στοιχεία, προτού προσφύγει εναντίον της σε δικαστήριο της Σμύρνης.


«Την προειδοποίησα επανειλημμένα, τη ρωτούσα γιατί το έκανε αυτό. Ο πρόεδρός μας είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει κάνει καλά πράγματα για την Τουρκία» εξήγησε ο ενάγων στη Yeni Safak.


Ωστόσο, παρά τις προτροπές και τις εκκλήσεις του, η σύζυγός του συνέχισε να προσβάλλει τον επικεφαλής του τουρκικού κράτους ή ακόμα και να αλλάζει κανάλι μόλις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανιζόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες.
«Κι ο πατέρας μου να ήταν που έβριζε ή προσέβαλε τον πρόεδρο, εγώ δεν θα τον συγχωρούσα και θα κατέθετα μήνυση» διαβεβαίωσε ο Αλί. Η σύζυγος του οδηγού νταλίκας, ηλικίας 38 ετών, προσέφυγε με τη σειρά της στη Δικαιοσύνη: για να ζητήσει διαζύγιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη Θέουτα: Περίπου 49.000 μετανάστες έχουν περάσει τις τελευταίες 24 ώρες

Διεθνή / Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη Θέουτα: Περίπου 49.000 μετανάστες έχουν περάσει τις τελευταίες 24 ώρες

Η χερσόνησος στις βόρειες ακτές του Μαρόκου, την οποία η Ισπανία διοικεί εδώ και αιώνες, έχει αποτελέσει συχνό σημείο μαζικών μεταναστευτικών διελεύσεων και πολιτικών εντάσεων
THE LIFO TEAM
Η οργάνωση των Αμερικανών προσκόπων κατήργησε τους χώρους για ΛΟΑΤΚΙ+ νέους μετά την πίεση του Πενταγώνου

Διεθνή / Η οργάνωση των Αμερικανών προσκόπων κατήργησε τους χώρους για ΛΟΑΤΚΙ+ νέους μετά την πίεση του Πενταγώνου

Ο αντι-woke πόλεμος του Πενταγώνου έφτασε στους Αμερικανούς προσκόπους: στη μεγάλη εθνική συνάντηση καταργήθηκαν οι ασφαλείς χώροι για ΛΟΑΤΚΙ+ νέους, κορίτσια και προσκόπους από φυλετικές μειονότητες.
THE LIFO TEAM
Η παλαιστινιακή σημαία των Massive Attack άνοιξε αστυνομική έρευνα στη Σιγκαπούρη

Πολιτισμός / Massive Attack: Σήκωσαν παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή και η Σιγκαπούρη ερευνά τη συναυλία τους

Οι Massive Attack ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή και οι αρχές της Σιγκαπούρης ερευνούν την εμφάνισή τους για πιθανή παραβίαση άδειας. Μια πολιτική χειρονομία έγινε υπόθεση κρατικού ελέγχου.
THE LIFO TEAM
Στο AIDS 2026, οι ΗΠΑ παρουσίασαν χάρτη της Αφρικής με λάθος χώρες και υδατογράφημα OpenAI

Διεθνή / Στο AIDS 2026, οι ΗΠΑ παρουσίασαν χάρτη της Αφρικής με λάθος χώρες και υδατογράφημα OpenAI

Στο AIDS 2026, οι ΗΠΑ μίλησαν για τα διεθνή προγράμματα HIV δείχνοντας έναν χάρτη της Αφρικής με λάθος χώρες και υδατογράφημα OpenAI. Το φιάσκο ήρθε την ώρα που οι περικοπές στο PEPFAR έχουν κλείσει πάνω από 1.700 σημεία φροντίδας.
THE LIFO TEAM
ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΕΤΝΙΑ ΙΡΑΝ 44ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Διεθνή / Κύπρος: Συνελήφθη 44χρονος για κατασκοπεία στη βρετανική βάση Ακρωτηρίου - Έδινε πληροφορίες στο Ιράν

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παρακολουθούσε τη βάση, η οποία αποτελεί απαγορευμένη ζώνη, και στη συνέχεια να διοχέτευε πληροφορίες στους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μέχρι σήμερα έλεγα να καταγγείλω τον πατέρα μου, γιατί κάθε φορά που έβλεπε/άκυγε τον Τσίπρα έβριζε, αλλά ήμουν διστακτικός.Πλέον όμως δεν είμαι, η είδηση αυτή μου έδωσε το κουράγιο. Έρχονται μηνύσεις.....
Μαστορας στην πλυση εγκεφαλου ο Ταγιπ (μαζι και με ολα τα υπολοιπα "μεσα" που χρησιμοποιει για να παραμεινει σουλτανος εις τους αιωνας των αιωνων)