Οι χρήστες του Facebook μπορούν να στείλουν έναντι αμοιβής μήνυμα στον Zuckerberg

Οι χρήστες του Facebook μπορούν να στείλουν έναντι αμοιβής μήνυμα στον Zuckerberg Facebook Twitter
2
Οι χρήστες του Facebook μπορούν να στείλουν έναντι αμοιβής μήνυμα στον Zuckerberg Facebook Twitter

Στον απόηχο της νέας υπηρεσίας που δοκιμάζει το Facebook, χρεώνοντας κάποιον $1 για ένα μήνυμα που επιθυμεί να στείλει σε έναν χρήστη που δεν βρίσκεται στις επαφές του, το Mashable ανακάλυψε ότι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Mark Zuckerberg. Mόνο που σε αυτή την περίπτωση ο ενδιαφερόμενος καλείται να πληρώσει το εκατονταπλάσιο ποσό.

Όσοι ακολουθούν τον ιδρυτή του Facebook, δεν χρειάζεται να πληρώσουν $100 για να έχουν «την τιμή» να πάει το προσωπικό τους μήνυμα στο inbox του, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να αλλάξει τους προσεχείς μήνες, καθώς το κοινωνικό δίκτυο προχωράει σε μία σειρά από αλλαγές που έχουν ως μοναδικό σκοπό την αύξηση του κέρδους του.

Εκπρόσωπος του Facebook γνωστοποίησε, σύμφωνα με το dailydot, ότι οι δοκιμές αυτές γίνονται ώστε να αποτραπούν τα μηνύματα spam.

Τech & Science
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM