ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τόσκας: Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από τον Σφακιανάκη - Καπρίτσια δε χωρούν

Τόσκας: Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από τον Σφακιανάκη - Καπρίτσια δε χωρούν Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Ενοχλημένος με το θέμα Σφακιανάκη εμφανίστηκε εκ νέου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, σε συνέντευξη του Σκάι. «Μην κοροιδευόμαστε, είχαν και ο κ. Σφακιανάκης και αυτοί που τον υποστηρίζουν ξεπεράσει κάποιες κόκκινες γραμμές», σημείωσε ο υπουργός.

«Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου... Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» τόνισε.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (...) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» είπε ακόμη ο κ. Τόσκας.

Όταν ρωτήθηκε για το αν συζήτησε χθες το θέμα με τον Πρωθυπουργό στην επικοινωνία που είχαν, ο κ. Τόσκας είπε ότι «είχα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, δεν ήταν η κύρια ενασχόλησή μου το θέμα του κ. Σφακιανάκη». «Με τον κ. Τσίπρα επικοινωνήσαμε, και ασχοληθήκαμε με πολλά άλλα θέματα όπως το προσφυγικό και το άνοιγμα του Προμαχώνα» δήλωσε.

Ανέφερε επίσης ότι «σε οργανωμένα σύνολα όπως η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις καπρίτσια δεν χωρούν... Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής η και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες... Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί».

3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μια χαρά τοποθετήθηκε ο (σοβαρότατος) υπουργός. Έχουμε πήξει στους ισόβιους σε αυτή την χώρα... Και μετά αναρωτιώμαστε που είναι οι νέες ιδέες και γιατί δεν αλλάζει τίποτε...
Ώστε ο Σφακιανάκης δεν φεύγει γιατί κρίθηκε ανεπαρκής, αλλά γιατί «ήρθε η ώρα» να μπει άλλος στη θέση του.Από τη μία έλεγε ότι η επιτροπή αποφάσισε ανεξάρτητα, από την άλλη θάβει τον Σφακιανάκη συνεχώς ο οποίος χρησιμοποιούσε τα ΜΜΕ -και πολύ καλά έκανε- για να προβάλλει τα ζητήματα με τα οποία ασχολείται και να ενημερώνει διαρκώς όλους μας.Τους ενόχλησε που ήταν ικανός, αποτελεσματικός και προβεβλημένος. Θέλουν να γεμίσουν όλο τον κρατικό μηχανισμό με εξαρτημένους υπαλλήλους τους. Αν κρίνουμε από το βιογραφικό του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ καταλάβαμε ποιοι είναι οι «άξιοι» που περιμένουν στη σειρά... δεν υπάρχει θέση λούφας που να μην πέρασε... σουπερ-μάχιμος!!Και τον Σταύρο Σταυρόπουλο γιατί τον έφαγαν; Ποια είναι η δικαιολογία;
"...και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου... Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν"Με λίγα λόγια το ζουμί (ξεδιάντροπα). "Μας έπαιρνε την δημοσιότητα, όλο αυτός φαινόταν, κάτσε να φανεί και κανένας άλλος". Μπράβο, ωραία λογική !