ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2016 | 17:16

Μια απαντηση, απο καποιον που γνωριζει.

Διοτι για λεφτα, ουτε λογος. Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποικς γνωριζει απο διαιτες κλπ. Πως να χασω 15 κιλα περιπου; μπορω να αντισταθω στα φαγητα αλλα εχω κολλημα με τα γλυκα, πραγματικσ ομως. Εαν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με συμβουλεψει. Εδω και δυο μερες εχω αρχισει γυμναστικη και διαιτα. Αλλα στην σοκολατα πως να αντισταθω; οποιαδηποτε συμβουλη θα βοηθουσε, ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να τρως μέρα παραμέρα αντί του απογευματινού φρούτου 2-3 κομμάτια από την μικρή μπίτερ του Παυλίδι. Εμένα με βοήθησαν και κάποια γλυκά φρούτα που επιτρέπονται όπως χουρμάδες και δαμάσκινα αποξηραμένα, ή άλλα γλυκά φρούτα. Το καλύτερο είναι να κόψεις τελείως τη ζάχαρη. Σε 2 εβδομάδες περίπου δεν θα σου λείπει και θα αισθάνεσαι καλύτερα.Επιπλέον μπορεί να σε παρακολουθήσει διαιτολόγος δωρεάν σε κάποια νοσοκομεία. Ψάξτο.
Γεια χαρα!!!Επειδη εχω χασει πολλα κιλα(απο 90 στα 60)!!Υπαρχουν οι εξης εναλλακτικεςΉ 20-40 γρ. Πικρη σοκολατα για απογευματινο καθε μερα...υπαρχει κ στεβια σε διαφορες γευσεις αλλα εγω δεν την προτιμουσαΉ 1 παγωτο ξυλακι βανιλια- σοκολατα(αυτο με το 0% - εχουν ολα τα ψυγεια) ανα 4 μερες.Καλη επιτυχια!!!!!πολυ πολυ καλη δυναμη!!!