ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2016 | 18:53

ποσο

δυσκολο ειναι να βρεις τον ανθρωπο που σου ταιριαζει και σου αξιζει εκει εξω..αυτον που θα μοιραστεις την καθημερινοτητα σου μαζι του και στη συνεχεια τη ζωη σου για παντα..κ ειδικα οταν εισαι πανω απο 25 ειναι ακομα πιο αγχωτικο..ναι ξερω δεν με πηραν και τα χρονια, αλλα βλεποντας τι κυκλοφορει εκει εξω, απελπιζεσαι..
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα πιο πολυ με αγχωνει η σκεψη οτι μπορει να ειμαι με καποιον για παντα. Ο,τι ειναι να γινει θα γινει ομως! Μην απελπιζεσαι! Και στην τελικη κι αν δεν βρεις κανεναν τι πειραζει;;!
Νομίζω πως δεν είναι καλό να κριτικάρεις τους άλλους. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι δεν ταιριάζουμε καλά παρά με λίγους. Θέλει ψάξιμο και δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Αλλά τι να κάνεις;
Μη χάνεις την ελπίδα σου!!!! Ναι, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από άλλες περιόδους και αυτό επειδή έχουμε αλλάξει νοοτροπία, έχουμε σταματήσει να προσπαθούμε για κάτι, τα θέλουμε όλα στο πιάτο και φοβόμαστε να εκτεθούμε...ΑΛΛΑ...(!)......μη φοβάσαι...άνοιξε τα μάτια σου και την καρδιά σου! Υπάρχουν καλά τυπάκια εκεί έξω!!!!! ποτέ μην χάνεις την ελπίδα σου λοιπόν!!! ;)