ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2016 | 02:49

Ε ναι λοιπόν!!!! Τρέμω και μόνο στην ιδέα!!!

Βαρέθηκα!!! Βαρέθηκα να φοβάμαι μή μου κάνεις πάλι τα ίδια!!! Βαρέθηκα να τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι εσύ μπορεί να μιλάς με άλλη πίσω από την πλάτη μου κι εγώ να μην το ξέρω! Σε συγχώρεσα, είπαμε να πάμε παρακάτω αλλά φοβάμαι!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕς ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΚΗΝΕΣ. Θεε μου...πόσο οδυνηρό....πόσο άσχημο είναι να γκρεμίζεται η εμπιστοσύνη σου...Βλάκα....θέλω να σε πώ "μωρό μου" θέλω να σε αγκαλιάσω, να σου δείξω πόσο σε θέλω και κάτι μέσα μου δε με αφήνει γιατί γίνεται τούρμπο και με κάνει να σε μισώ....να σε φοβάμαι....σε φοβάμαι ρε! και ναι σε αγαπάω τόσο πολύ....αλλά φοβάμαι που έχεις ήδη την καρδιά μου στα ΄χέρια σου....και ξέρω ότι δε μπορώ να κάνω πολλά...τι να σου κάνει το γυναικείο ένστικτο? κάθε πότε θα σε σώζει??? ας μη λέμε βλακείες!!! πρέπει να τον εμπιστευτείς.....πρέπει! δεν γίνεται αλλιώς!!!!!! Πρέπει να ζεις με αυτό.........και ρωτάω................ΠΡΕΠΕΙ??????????
13
 
 
 
 
σχόλια
χαχαχχαχαχα μπααα, δεν το ξέρω το παιδί!!! Νομίζω όμως (επειδή δε σου κρύβω ότι αγχώθηκα για κάποια στιγμή, ότι μπορεί να τον ξέρω) ότι το κάνει αρκετά συχνά, να απαντάει δλδ σε άτομα, σα να μπαίνει στη θέση εκείνου για τον οποίο γράφει ο άλλος!!!! αλλά όλα καλά NouvelleVague!!!!
όχι, δεν πρέπει… και δεν είσαι υποχρεωμένη να δεχτείς πίσω κανέναν από τη στιγμή που πρόδοσε την εμπιστοσύνη σου. αυτό πρέπει να καταλάβεις… το γεγονός πως τον θες ακόμα δεν σημαίνει πως δεν έγινε τίποτα απ' όσα έγιναν ή πως μπορείς να "γίνεις άτρωτη" απέναντι στο παρελθόν. καλό θα ήταν να σεβαστείς τον εαυτό σου με όποιο κόστος… ακόμα και αν αυτό είναι να απομακρύνεις από κοντά σου αυτόν τον άνθρωπο… και κάτι τελευταίο… κανείς δεν κρατά την καρδιά μας στα χέρια του. εμείς του τη δίνουμε. αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να παίζει μαζί της. και με την καρδιά μας παίζουν μόνο αν εμείς το επιτρέψουμε...
Πόσο δίκιο έχεις....Ναι φυσικά, εγώ τον άφησα να πάρει ό,τι είχα και δεν είχα από μένα. Ανοίχτηκα σε τέτοιο βαθμό που πλέον αισθάνομαι πραγματικά κενή. Αλλά πιστεύω ότι είμαι δυνατή και θα μπορέσω να τα καταφέρω. Έχω και μία αξιοπρέπεια... αρκετά με τον μελοδραματισμό μου....
Να λες ή ψέματα ή αλήθεια. Όχι μισή αλήθεια και μισή σκιά. Είναι θέμα ποιότητας αέρα, ανασαίνεις καλύτερα. ΘΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;Ε;; για το μονο που χαρηκα ειναι που επιβεβαιωθηκα ....σαν ατομο ,σα γκομενος ,σαν κατι απο αυτα ..εχω κι εγω εναν ψιλοεγωισμο..οσο για αγαπες και ακριδες;;μα πως ηταν δυνατον να αγαπησω μια οθονη;;;τελος...
Δεν ανέφερα τίποτα για οθόνη....γενικότερα δεν είπα τίποτα που να προϊδεάζει σε αρκετά καλό βαθμό τον τρόπο με τον οποίο έπαθα ό,τι έπαθα. Και γιατι να είπα ψέμματα??? Η αλήθεια ποια είναι λοιπόν?
οχι αγαπη μου δε πρεπει!να τον διαολοστειλεις και να παει πισω στη μαμακα του!αμα εσυ εκανες την κουτσουκελα θα στη συγχωρουσε;επισης ποσο καταπιεστικο ειναι αυτο το συναισθημα του να σε τρωει μεσα σου τωρα που ειναι ο αλλος,ανλεει αληθεια για τα ατομα και την τοποθεσια και ολα τα συναφη..βρες κατι πιο υγιες οπου να υπαρχει ισοτιμος σεβασμοςεπισης αυτο που ελεγαν οτι μια φορα απιστος για παντα απιστος θεωρω οτι ισχυει για τον περισσοτερο κοσμο!εγω δε θα μπορουσα να το κανω.μια επισης κερατωμενη που το εμαθε πολυ μετα..
Είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω. Φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο! Εκεί που ήσουν σίγουρος για κάτι, έρχεται κάτι νέο και σου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να παίρνεις κανέναν δεδομένο! Πώς τον ξεπέρασες?
εγω ως δεδομενο δεν επαιρναν κανεναν και τιποτα ετσι και αλλιως...εχουμε χωρισει 2 μηνες τωρα καιτο εμαθα τυχαια απο τριτους,αθελα μου και χωρις να ξερουν οτι ακουω τι λενε..ειμαι χαλια αυτες τις μερες και εχω ενα ανεξηγητο αισθημα ντροπης και δε μπορω ουτε στον καθρεπτη να με κοιταζει.εκανα λαθη και το ξερω.τα παλευα ομως.παντα τον σεβομουν και ποτε δε θεωρησα σα''τιμωρια'' το κερατο και ουτε θεωρω οτι αξιζε ουτε σε μενα ουτε σε κανεναν..εκανα και μια εξολομογηση εδω για να μου πουν τροπους μπας και νιωσω καλυτερα.αυτο που νιωθω να κανω τωρα ειναι απλα να καθομαι να κοιταω το ταβανι.υπνο δεν εχω.ορεξη για ζωη δεν εχω.μονο πιεση ανεβοκατεβαζω ολη μερα.οποτε απλα σκοπευω να το βιωσω ολο αυτο το σταδιο και μετα να παρω τη βαθια ανασα να το αποδεχτω οτι οντως το εφαγα το κερατο μου και να δω τι θα κανω με τη ζωη μου.δεν τον εχω ξεπερασει παρολου που τον μισω μετα απο αυτο που εμαθα.τον αγαπαω και μου λειπει η αγκαλια του.με το χρονο θα περασει φανταζομαι...οποτε χωρισε τον,παρε την αξιοπρεπεια σου,βιωσε το μελλοδραμα σου για λιγο και μετα δες τι θα κανεις ΕΣΥ για ΕΣΕΝΑ.εκεινος κοιτουσε τι εκανε για τον εαυτο του μονο.μην πεσεις στην παγιδα του δε θα ξαναγινει.θα ξαναγινει...επισης δε σε σεβεται πλεον..παρε βαθια ανασα και φυγε..απο εμενα θα εχεις οση συμπαρασταση θελεις παντως !:)
επισης να σε ρωτησω κατι ακομη παραμυθακι..;εσυ πλεον τον βλεπεις με τον ιδιο τροπο;εισαι περηφανηπου ειναι διπλα σου;τον σεβεσαι οπως παλια και τον θεωρεις ισοτιμο σου;μολις εκανα αυτο το ερωτημα στον εαυτο μου και μου φανηκε αρκετα χρησιμο.κανε το και εσυ στον δικο σου και η απαντηση που θα παρεις μπορει και να σε εκπληξει..
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Ξέρω τι περνάς και ξέρεις κι εσύ τι περνάω εγώ και πραγματικά είναι κάπως ευχάριστο , φυσικά με την ειρωνική έννοια, να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη, ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που βρίσκουν θέλοντας και μη, το κουράγιο να σταθούν στα πόδια τους. Θέλει δύναμη....και την έχουμε όλοι μέσα μας. Αρκεί να βουτήξουμε στα βαθιά....θα κολυμπήσουμε είτε το θέλουμε είτε όχι. Θα βραχεί η γούνα μας. Είμαι δύο χρόνια και κάτι μαζί του...να σου πω την αλήθεια , το ερώτημά σου είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού!!!! όχι λοιπόν....δεν το σέβομαι όπως πριν...έχει πέσει στα μάτια μου.... δεν το περίμενα...ξέρω κλισέ....αλλά κι όμως...ενώ λες ότι δε θα σου τύχει τίποτα τέτοιο..να που έρχεται η σκληρή ζωή να επιβεβαιώσει την παλαβομάρα σου!!!!! Έφταιξα το ξέρω! Δεν φταίει μόνο ένας σε μία σχέση!!! αλλά δε μου άξιζε.....ούτε εσένα σου άξιζε!!! Θα σου πω κάτι...θα τα καταφέρουμε! θα το δεις :)
θα ηθελες να μου δωσεις καποιο μαιλ να τα πουμε απο εκει?ξερεις εγω ειμαι χειροτερη... την κυριακη,την ημερα ''μηδεν'' οπως ονομασα και ειλικρινα θα μου μεινει αξεχαστος ο Βαλεντινος,διαβαζα ενα αρθρο το πρωι και ελεγε για το κερατο..και ειπα μεσα μου ουυφ ευτυχως αυτο δε το βιωσα...ειχε φερθει ποικιλλοτροπως ασχημα απεναντι μου με πολλες προσβολες αλλα αυτο ευτυχως δεν το ειχε κανει ειπα!που να ηξερα...;;και εγω μαζι του 2,5 χρονια ημουν και μου ειχε φερθει πολυ ασχημα αλλα εμεναδεν εφευγα.εκανα την ερωτηση αυτη,απαντουσα οτι οντως δε τον βλεπω οπως παλια αλλα εμενα..ενα κομματι ανασφαλειας το εκρυβα θα τολμησω να ομολογησω...αμα θελεις παντως δωσε μου καποιο στοιχειο σου να τα λεμε :)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ