ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2016 | 23:09

Τι γίνετε λοιπόν;

Πως συνεχίζεις όταν είσαι ομοφυλόφίλος και μετά απο τεράστια προσπάθεια το έχεις αποδεχτεί ή πιστεύεις τουλάχιστον αλλά ξέρεις ότι είσαι μόνος; Περνάς τα καλύτερα χρόνια να φοβάσαι να βγείς, να "ζήσεις" ,να κάνεις σεξ και να φλερτάρεις με αυτό που θέλεις. Πως προχωράς όταν ξέρεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι (οικογένεια- οι οποίοι σε στηρίζουν, φίλοι) δεν θα χαρούν με τη χαρά σου, δεν θα γελάσουν με το χαμόγελο στα χείλη σου; Θα με ρωτήσεις εσύ που διαβάζεις: πώς το ξέρεις ρε φίλε;;; Το ξέρεις όταν οι δικοί σου άνθρωποι λένε "ανώμαλοι αυτοί οι πούστηδες." "Καλά τα λέει ο Άνθιμος." "Όλο μαλακίες αυτα τα σύμφωνα συμβίωσης.Αφού δεν μπορούν να κάνουν παιδιά γιατί θέλουν γάμους κι μαλακίες. Ας τραβήξουν μια μαλακία να ηρεμήσουν." "Κρίμα ο Γιάννης είναι πούστης! Κρίμα στην οικογενειά του! ". "Εγώ πιστεύω ότι οι ομοφιλόφιλοι δεν πρέπει να υοθετούν παιδία. Πόσοι ανώμαλοι πλέον;;;" Και όλα αυτά! Μερικά απο αυτά τα έχεις ακούσει! Πως προσωράς ρε;;; Ζείς σε μια Ελλάδα -ντουλάπα για μια ζωή πάνω σε εφαρμογές ή Φεύγεις; Πως το αντιμετωπίζεις; Σκατά! Υ.Γ.: Σε ευχαριστώ ρε LIFO!
2
 
 
 
 
σχόλια
Συνεχίζεις γιατί όταν έχεις αποδεχτεί εσύ τον εαυτό σου δεν δίνεις τόση σημασία στηνέλλειψη παιδείας των άλλων.Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω παρέα με ομοφυλόφιλους,ούτε ανώμαλους τους θεωρώ ούτε τίποτα.Κι εσύ βρε φίλε μου όμως...οκ,τηνοικογένεια δεν την διαλέγεις αλλά τους φίλους?Με λάθος άτομα κάνεις παρέα.
Εγώ θα επέλεγα (και προσωπικά δηλ επέλεξα, για να είμαι σε ένα περιβάλλον που θεωρεί αυτονόητο το σεβασμό) χώρα εξωτερικού που έχει λύσει αυτά τα θέματα προ πολλού.