ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2013 | 11:17

γιατι

να πρεπει να φυγω στο εξωτερικο για να εχω 'μελλον'?γιατι να μην μπορω να μεινω στη χωρα μου?γιατι να μην μπορω να ονειρευομαι μια δουλεια στην ελλαδα,με τους φιλους και την οικογενεια μου,που θα μου προσφερει τοσα λεφτα ωστε οχι μονο να επιβιωνω αλλα και να ζω!να βγαινω εξω,να κανω ταξιδια να αγοραζω ρουχα που μου αρεσουν και να νιωθω ομορφα!ακομα και να αγοραζω οσα βιβλια θελω!γιατι?γιατι να φοβαμαι να κυκλοφορω νυχτα μονη?οταν ημουν μικρη ειχα μια απορια,που οσο και αν μου την ελυναν,στο κεφαλακι μου εμενε η ιδια.αφου τα λεφτα ειναι απλα χαρτια που τυπωνονται,γιατι να μην μπορουμε να τυπωνουμε οποτε εχουμε αναγκη,ετσι θα ηταν ολοι ευτυχισμενοι..
4
 
 
 
 
σχόλια
το χειροτερο ειναι ολα αυτα να τα σκεφτεσαι και να σε 'τρωνε' καθε μερα οταν εισαι στο εξωτερικο ... μετα απο πολυ παααρα πολυ σκεψη εχω να πω ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ... ο ανθρωπος μπορει με πολυ λιγοτερα απο οσα το καπιταλιστικο μας συστυμα του 'ταζει' . Το να αργοπεθαινεις σε μια χωρα που δεν σου αρεσει (ακομα κ αν ειναι η ελλαδα αυτη η χωρα για μερικους ) ειναι απλα χασιμο χρονου . δηλαδη χασιμο ζωης .Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα ,ξυπνας μια μερα ,σκεφτεσαι τα συν και τα κατα , σκεφτεσαι εσυ τι θες και αποφασιζεις ..ετσι σε μια ωρα ! εγω το παραεπεξεργαστηκα και να το αποτελεσμα ...κερδισε ο φοβος ... και τωρα θελω να γυρισω πισω ... ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! εδω ο καθενας ειναι για τον εαυτο του ! αντισταθειτε στον φοβο λοιπον !