Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι

Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
O Justin Bieber με τον μικρό του αδερφό Jaxon
2

Τα χθεσινά βραβεία Grammy τα είχαν όλα- λαμπερές παρουσίες, ηχηρές απουσίες, υπονοούμενα, αστειάκια επί σκηνής, αναμενόμενες βραβεύσεις αλλά και ανατροπές.

Στα highlight της βραδιάς συγκαταλέγεται σίγουρα η -εμμέσως πλην σαφώς- απάντηση της Taylor Swift, που σάρωσε κερδίζοντας συνολικά τρία βραβεία, όταν στον ευχαριστήριο λόγο της έβαλε στη θέση του τον Kanye West, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που πυροδότησε ο στίχος του "I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous". H Taylor Swift άνοιξε την εκδήλωση της απονομής, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με πετράδια και έχοντας κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ, και τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της, Out of the Woods.

Ωραία στιγμή ήταν επίσης όταν ο John Legend καθοδήγησε μια ομάδα τραγουδιστών να τιμήσουν τον βετεράνο της R&B Lionel Richie, ο οποίος, αφού άκουσε μια επιλογή των τραγουδιών του, ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί τους το All Night Long.

Η Rihanna, από την άλλη απογοήτευσε τους θαυμαστές της αφού ακύρωσε την παράστασή της την τελευταία στιγμή, μέσω ανακοίνωσης στο Twitter. Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της στον TMZ, η τραγουδίστρια έχει βρογχίτιδα και ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού της.

Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
Η Gaga καταφθάνει στην απονομή, με στιλ και μακιγιάζ εμπνευσμένο από την Ziggy era του Bowie
Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
To παπούτσι της Gaga ήταν για ακόμη μια φορά υπερβολικό
Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
H Lady Gagga στη σκηνή ερμήνευσε ένα medley τραγουδιών του Bowie

Mια από τις πιο συζητημένες στιγμές ήταν και το αφιέρωμα στον David Bowie το οποίο παρουσίασε η Lady Gaga. Tελικά το αποτέλεσμα άφησε και πάλι κοινό και κριτικούς σε διχασμό. Οι μισοί έκαναν λόγο για ένα πολύ προσεγμένο θέαμα και σχολίαζαν τη μεταμόρφωση της τραγουδίστριας, αλλά οι άλλοι μισοί έκαναν λόγο για υπερβολικό σόου - Οι LA Times ανέφεραν μάλιστα πως ήταν περισσότερο σαν σόου κατάλληλο για καζίνο στο Λας Βέγκας.

Το βραβείο Grammy για Τραγούδι της Χρονιάς απέσπασε ο Ed Sheeran με το "Thinking Out Loud", μια μπαλάντα που έγινε φαινόμενο στο διαδίκτυο για την ταχύτητα και έκταση διάδοσής του. Ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός μοιράστηκε το βραβείο με τη Βρετανίδα Amy Wadge, με την οποία το είχε γράψει. Το βραβείο απένειμε ο Stevie Wonder, ο οποίος όταν άνοιξε τον φάκελο με τα ονόματα των νικητών είπε χαριτολογώντας ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να τα διαβάσει γιατί ήταν γραμμένα στην Braille, την γραφή των τυφλών.

Το τραγούδι "Thinking Out Loud" έγινε το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε 500 εκατομμύρια φορές μέσω του Spotify και αποτελεί αγαπημένο άκουσμα σε γάμους, χορούς και ρομαντικές καταστάσεις γενικά, ενώ η δημοτικότητά του αυξήθηκε κατακόρυφα μέσω ενός βίντεο όπου ο Sheeran χορεύει με την Brittany Cherry- γνωστή από το αμερικανικό So You Think You Can Dance.

Ο Sheeran κέρδισε επίσης στην κατηγορία Καλύτερη Ατομική Εκτέλεση Ποπ, αφήνοντας πίσω του τον ράπερ Kendrick Lamar. Ο Lamar πήγε στην τελετή απονομής με 11 υποψηφιότητες και τελικά κέρδισε τις 5 από αυτές, μεταξύ των οποίων Grammy για το "Pimp a Butterfly" ως Καλύτερο Άλμπουμ Ραπ.

Το Grammy για Καλύτερο Άλμπουμ Φωνής Ποπ πήγε στην Taylor Swift για το "1989", για Καλύτερο Χορευτικό Κομμάτι στους Skrillex and Diplo με τον Justin Bieber για το "Where Are U Now", ενώ άλλες βραβεύσεις συμπεριελάμβαναν το Καλύτερο Παραδοσιακό Φωνητικό Άλμπουμ Ποπ "The Silver Lining: The Songs of Jerome Kern" με τους Tony Bennett και Bill Charlap. Μεταξύ άλλων τα βραβεία για Καλύτερο Τραγούδι Ροκ και Καλύτερο Άλμπουμ Ροκ τα κέρδισαν το "Don't Wanna Fight" των Alabama Shakes και το "Drones" των Muse, αντίστοιχα.

Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
H Adele

Mερικά από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς:

Record Of The Year
"Uptown Funk," Mark Ronson featuring Bruno Mars

Album Of The Year
1989, Taylor Swift

Song Of The Year
"Thinking Out Loud," Ed Sheeran & Amy Wadge, songwriters (Ed Sheeran)


Best New Artist
Meghan Trainor

Best Music Film
Amy


Best Pop Solo Performance
"Thinking Out Loud," Ed Sheeran

Best Pop Duo/Group Performance
"Uptown Funk," Mark Ronson featuring Bruno Mars

Best Traditional Pop Vocal Album
The Silver Lining: The Songs Of Jerome Kern, Tony Bennett & Bill Charlap

Best Pop Vocal Album
1989, Taylor Swift

Best Dance Recording
"Where Are Ü Now," Skrillex and Diplo with Justin Bieber


Best Dance/Electronic Album
Skrillex And Diplo Present Jack Ü, Skrillex and Diplo


Best Contemporary Instrumental Album
Sylva, Snarky Puppy & Metropole Orkest

Best Rock Performance
WINNER: "Don't Wanna Fight," Alabama Shakes

Best Metal Performance
"Cirice," Ghost

Best Rock Song
"Don't Wanna Fight," Alabama Shakes, songwriters (Alabama Shakes)

Best Rock Album
Drones, Muse

Best Alternative Music Album
Sound & Color, Alabama Shakes

Best R&B Performance
"Earned It (Fifty Shades Of Grey)," The Weeknd


Best Traditional R&B Performance
"Little Ghetto Boy," Lalah Hathaway

Best R&B Song
"Really Love," D'Angelo & Kendra Foster, songwriters (D'Angelo And The Vanguard)

Best Urban Contemporary Album
Beauty Behind The Madness, The Weeknd


Best R&B Album
Black Messiah, D'Angelo And The Vanguard

Best Rap Performance
"Alright," Kendrick Lamar

Best Rap/Sung Collaboration
"These Walls," Kendrick Lamar Featuring Bilal, Anna Wise & Thundercat

Best Rap Song
"Alright," Kendrick Duckworth, Mark Anthony Spears & Pharrell Williams, songwriters (Kendrick Lamar)

Best Rap Album
To Pimp A Butterfly, Kendrick Lamar

Best Country Solo Performance
"Traveller," Chris Stapleton

Best Country Duo/Group Performance
"Girl Crush," Little Big Town

Best Country Song
"Girl Crush," Hillary Lindsey, Lori McKenna & Liz Rose, songwriters (Little Big Town)

Best Country Album
Traveller, Chris Stapleton


Best New Age Album
Grace, Paul Avgerinos

Best Music Video
"Bad Blood," Taylor Swift featuring Kendrick Lamar

Tα καλύτερα από το κόκκινο χαλί:

Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
H Tέιλορ Σουίφτ αγκαλιά με την Σελένα Γκόμεζ
Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο
Ο Bieber με τον junior συνοδό του, το αφιέρωμα της Gaga στον Bowie και όλα όσα έγιναν στα Γκράμι Facebook Twitter
Πολλές περίμεναν χθες να δουν ποια θα είναι η συνοδός του Justin Bieber στα βραβεία, αλλά τελικά εκείνος επέλεξε να μας συστήσει τον αδερφό του
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια