ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2016 | 00:11

απορία...

Το κορίτσι μου είναι ότι είχα ονειρευτεί. Δυστυχώς όμως έχει κάτι το οποίο με κάνει κάθε φορά να σκέφτομαι. Έχει έλλειψη γνώσεων και γενικότερα προσπαθεί να το καλύψει λέγοντας πράγματα ακόμα και σε παρέα μπροστά που δε πολυστεκουν. Και κάποιος πιο σχετικός σε ένα θέμα την καταλαβαίνει αμέσως και νιώθω πολύ άβολα κάθε φορά. Τι θα κάνω όμως που σε όλα τα άλλα είναι τέλεια; είναι λογικό να μ'αρέσει πολύ και παράλληλα να ξενερώνω κάθε φορά που εκτίθεται;
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις διακριτικα να της πεις πανω στην κουβεντα κατι. Αν ελλειψη σε θεματα γενικων γνωσεων ειναι καλο που ενδιαφερεσαι. Ισως θα μπορουσατε να συζητατε λιγο μαζι για καποια πραγματα. Αν η ελλειψη ειναι σε ποιο ειδικες γνωσεις τοτε ειναι λαθος συμπεριφορα που επισης θα ηταν καλο να της το αναφερεις. Δεν ειναι κακό αυτο που κανει, ισως να μην γνωριζει καν οτι κανει λαθος και αυτο που λεει δεν ευσταθει. Τοκακο θα ηταν να το παιζει ξερολας.
Να την αγαπας οπως ειναι,ο καθε ανρθωπος εχει τα καλα και τα κακα του.Αν την αγαπας πραγματικα τοτε δεν δινεις σημασια στα ελλατωματα αλλα στα προτερηματα της.
Μην εισαι κακιά! Ας της πάρει ενα πάπυρο λαρους ή ας της μάθει να κάνει ενα γρήγορο σερτς στο γκουγκλ για να διαβάζει το ρεζουμε πριν μιλήσει. Αγαπητέ στη ζωή δν γίνεται να τα χουμε όλα! Η διάφορα επιπέδου βέβαια ειναι κατι που, αν δν θελήσει κ προσπαθήσει η κοπέλα σου να βελτιώσει, θα υπάρχει μονίμως ανάμεσα σας.