ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2016 | 21:42

Το αγόρι μου μου ζήτησε να μην κάνουμε έρωτα πριν το γάμο(!)

όχι, δεν έχουμε κάνει ακόμη, παρόλο που έχουμε σχέση...Δεν κατάλαβα αν το εννοούσε ή το είπε στα αστεία, γιατί τα κάνει κάτι τέτοια, αλλά μου φαινόταν σοβαρός. Με παραξένεψε, πήγαινα σχολείο ακόμη όταν είχα τέτοιους προβληματισμούς, στην πορεία προσαρμόστηκα στην εποχή αλλά και οι πεποιθήσεις μου άλλαξαν. Δεν είμαι κάθετη σ' αυτό, αλλά θέλω να ακούσω τους λόγους που σκέφτεται κάτι τέτοιο, για να αποφασίσω κάτι τόσο σοβαρό. Γιατί είναι σοβαρό, σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν ταιριάζει σεξουαλικά και κάποιος από τους δύο ξενερώσει. Το είχα στο μυαλό μου ως μια δοκιμασία για την καταλληλότητα της σχέσης. Τέλος, παρά την ηλικία μου είμαι παρθένα και μόνο γι' αυτό το λόγο θα δεχόμουν κάτι τέτοιο, για να είναι κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Φοβάμαι όμως μήπως το σκέφτεται για λάθος λόγους. Λέτε να έκανε πλάκα, για να κόψει αντιδράσεις;
5
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας δεν μας δινεις σημαντικες πληροφοριες οπως τι ηλικια εχετε και κυριως αυτος.Αν δεν τιθεται θεμα θρησκειας μπορω να το καταλαβω αλλα εαν οχι θα σου πω απλα φυγε μακρια.Ειχα αναλογη εμπειρια δυο φορες,και ναι δεν ειναι βγαλμενο απο επεισοδιο του sex and the city.Στην πρωτη περιπτωση μου ελεγε οτι εγω θελω εναν ανθρωπο να με νοιωθει και οχι για το σεξ.Ως πρωταρα κι εγω και γυναικα συναισθηματικη λεω κοιτα να δεις που πετυχα καποιον με αισθηματα.Στην πορεια οταν ηρθε η ωρα για να ολοκληρωσουμε μου ειπε οτι ηταν παρθενος,πραγμα το οποιο οχι κακο απλα στην πορεια του βγηκαν απωθημενα με ο,τι δεν ειχε ζησει και ξεχασε το συναισθημα.Στην δευτερη περιπτωση με τον οποιο ειμασταν στο σταδιο του φλερτ μου ελεγε οτι το σεξ δεν ειναι και το πιο σημαντικο σε μια σχεση και οτι εγω θελω να ικανοποιειται η κοπελα μου στο σεξ και δεν με ενδιαφερει τοσο η δικη μου ικανοποιηση.Εκει ηταν που χτυπησε το καμπανακι γιατι κατι αναλογο ειχα ξανακουσει στο παρελθον και τοση ανιδιοτελεια πια περνουσε τα ορια της επιστημονικης φαντασιας.Με πολυ συζητηση και "ψαρεμα"καταλαβα οτι ο συγκεκριμενος ειχε καποιου ειδους σεξουαλικης δυσλειτουργιας.To the point... σιγουρα δεν προχωρας σε γαμο επειδη ταιριαζεις με καποιον μονο σεξουαλικα αλλα ουτε προχωρας σε κατι τοσο σοβαρο οπως ο γαμος αν δεν εχεις παρει πρωτα μια "γευση"...happy valentines βρε ερωτευμενα!!
Πολλά τινά μπορεί να συμβαίνουν. Τα οποία μόνο εσύ μπορείς να ανακαλύψεις. Απλό δεν το λες και σε καμία περίπτωση να μην αρκεστείς με αυτό όταν εσύ αναζητάς την τρυφερότητα με αποτέλεσμα την ολοκλήρωση.Γιατί δεν θέλει να αγαπηθείτε σωματικά; Είναι θρησκόληπτος; Αν, ναι τότε θα έχετε και άλλα προβλήματα στην σχέση γιατί εσύ δεν φαίνεσαι να είσαι συντηρητική από αυτά τα λίγα που έγραψες. Μήπως είναι όμως γκέϊ; Διότι θα συναντήσετε αρκετά προβλήματα μετά τον γάμο, που δεν είναι προς το παρών προβλέψιμα. Το συγκεκριμένο όμως είναι. Εν πάση περίπτωση είναι πρόβλημα όταν ο ένας θέλει και ο άλλος όχι.Δύο παραδείγματα ανέφερα τα οποία θεωρώ σημαντικά. Αλλά υπάρχουν και χίλιοι δυο άλλοι λόγοι που καλά θα ήταν να μην σε κάνουν να ευ ησυχάσεις.
@Chat Noir καλά, δεν είναι εντελώς ακραίο αυτό που λέει, θα μπορούσε να είναι και αλήθεια.@κοπέλα ερώτησης: Κατ' αρχήν δε μας λες σημαντικές πληροφορίες, όπως πόσων χρονών είστε, πόσο καιρό είστε μαζί, εάν έχετε συζητήσει σοβαρά το γάμο ή απλά αναφέρθηκε περαστικά στη συζήτηση περί σεξ. Λες ότι είχες κι εσύ τέτοιες αντιλήψεις στο σχολείο, επομένως δεν είναι δύσκολο να φανταστείς κάποιους από τους λόγους του αγοριού σου. Θα υποθέσω ότι είστε μεταξύ 20-25 χρονών για να σου παραθέσω μερικούς:1.Θρησκεία και πεποιθήσεις περί παρθενίας. Πολύς κόσμος που μεγαλώνει σε χριστιανικό περιβάλλον τελικά εξελίσσεται ως άτομο και απομακρύνεται από αυτές τις αντιλήψεις, άλλοι όμως δεν τα καταφέρνουν. Είναι σημαντικός λόγος σε αυτή την περίπτωση, αποτελεί core value του ατόμου, και αν προσπαθήσεις να το αλλάξεις "με το ζόρι" θα φας τα μούτρα σου.2.Οικογενειακοί λόγοι. Μπορεί να ανατράφηκε με τέτοιο τρόπο που να κατέληξε να πιστεύει είτε ότι το σεξ είναι κάτι ιερό που πρέπει να κάνει μόνο με τη σύζυγο του, είτε ότι είναι ασέβεια προς την κοπέλα να κάνει σεξ μαζί της αν δεν είναι παντρεμένοι. 3.Κοινωνικοί λόγοι - βλέπε μικρές συντηρητικές κοινωνίες κλπ4.Ηλικία - αν είστε κάτω από 20 χρονών, είναι πολύ λογικό να μην έχει ολοκληρωθεί η εσωτερική του αναζήτηση να μένει προσκολλημένος σε ιδέες της παιδικής ηλικίας. Αν δε, δεν έχει φύγει καν από το σπίτι του για τις σπουδές του, δεν έχει ούτε την αλλαγή παραστάσεων και κατάστασης να τον παρακινήσει σε αυτό.5.Ψυχολογικοί λόγοι - Μπορεί να πιστεύει ότι το σεξ είναι βρώμικο, μπορεί να απέκτησε κάποιο τραύμα στο παρελθόν, μπορεί να είναι ανασφαλής και να θεωρεί ότι οι επιδόσεις του θα είναι κακές και θα καταλήξετε να χωρίστε, μπορεί απλά να φοβάται.Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι η συμβατότητα ενός ζευγαριού στην αντίληψη των συντρόφων περί σεξ είναι πολύ σημαντικότερη από το "να ταιριάζει σεξουαλικά" όπως λες. Ναι προφανώς και αν δεν υπάρχει καθόλου χημεία το πράγμα είναι καταδικασμένο, αλλά για να το διαπιστώσεις αυτό δεν χρειάζεται διείσδυση - πόσο μάλλον όταν και οι δύο είναι παρθένοι, και προφανώς το σεξ θα είναι χάλια τις πρώτες φορές, αν βασιστείτε σ' αυτό για να δείτε αν ταιριάζετε καήκατε. Τα περισσότερα προβλήματα (όχι βιολογικού χαρακτήρα) στο σεξ μπορούν να διορθωθούν με ειλικρινή και σωστή επικοινωνία.