Έξαλλος ο Bill Murray πέταξε από ταράτσα τα κινητά θαυμαστών του που ήθελαν να τον φωτογραφίσουν

Έξαλλος ο Bill Murray πέταξε από ταράτσα τα κινητά θαυμαστών του που ήθελαν να τον φωτογραφίσουν Facebook Twitter
2

Ο Bill Murray φέρεται να πέταξε από την ταράτσα ενός κτηρίου, όπου στεγάζεται ένα μπαρ, τα κινητά κάποιων θαυμαστών του που προσπάθησαν να τον βγάλουν φωτογραφία.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο γνωστός ηθοποιός ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τα φλας που άρχισαν να ανάβουν όταν κάποιοι θαμώνες στο μπαρ, αφού τον εντόπισαν αποπειράθηκαν να τον φωτογραφίσουν. Μόλις το αντιλήφθηκε, έξαλλος τους άρπαξε τουλάχιστον δύο κινητά και μετά τα πέταξε από την ταράτσα.

Η Αστυνομία μίλησε στον Murray, ο οποίος προσφέρθηκε αργότερα να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες για τα κινητά τους, οπότε οι ίδιοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις εναντίον του. 

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός "χαλάρωνε" την Πέμπτη στη διάρκεια ένος τουρνουά γκολφ στην ταράτσα του Vesuvio, "ένα δημοφιλές μέρος για celebrities". Δημοσιογράφος του KSBW ανέφερε πως εκείνη την ημέρα ο Bill Murray και ο Justin Timberlake έκαναν εκεί ένα πάρτι με τεκίλες. 

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είπε στο TMZ, πως ο Murray δεν έπινε αλλά νευρίασε όταν "κάποιοι πελάτες ενθουσιάστηκαν τόσο που άρχισαν να τον φωτογραφίζουν". "Τα φλας αναβόσβηναν μόλις 3 μέτρα μακριά του και έγινε τόσο έξαλλος που σηκώθηκε, τους άρπαξε τα κινητά και τα πέταξε από τον δεύτερο όροφο" εξηγεί. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια